Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü açıkladılar! Ne Vedat Muriqi ne Luuk de Jong!

Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü açıkladılar! Ne Vedat Muriqi ne Luuk de Jong!

Rus basınında yer alan haberlere göre Vedat Muriç ve Luuk de Jong'la ilgilenen Fenerbahçe'nin aslında Artem Dzyuba'yı Süper Lig'e getireceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü açıkladılar! Ne Vedat Muriqi ne Luuk de Jong!

Kadrosuna iyi bir golcü katmak isteyen ve Vedat Muriqi+Luuk de Jong ile ilgilenen Fenerbahçe için Rusya'da bomba bir iddia geldi. Sarı-lacivertli takımın, Zenit'te forma giyen Artem Dzyuba'yı renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.


Football_rus adlı sitede yer alan haberde, 33 yaşındaki Dzyuba'nın artık Rusya'dan ayrılmak istediği dile getirilirken, taliplilerinden birinin de Fenerbahçe olduğu kaydedildi. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu ifade edildi.

ÇOK KARLI BİR TEKLİF ALDI

2018'den bu yana Zenit'te forma giyen Dzyuba'nın yeni bir heyecan istediği ayrıca Fenerbahçe'de kendini tekrar kanıtlayıp Rus Milli Takımı'nın teknik direktörü Valeriy Karpin'den formasını geri almayı hedeflediği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Artem Dzyuba'ya çok karlı bir sözleşme teklif ettiği de dile getirildi. Zenit ile 6 aylık sözleşmesi kalan Dzyuba bu sezon forma giydiği 24 maçta 10 kez fileleri sarstı. 1.96 boyundaki oyuncu 9 tane de asist gerçekleştirdi.