Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor

Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Fenerbahçe şimdiden çalışmalara başladı. Sarı - lacivertlilerin listesindeki isme dev bir kulübün talip olduğu öğrenildi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonlarda ara transfer döneminde yaptığı hamlelerle çok eleştirildi. Yanlış transferler, gerekli güçlendirilmelerin yapılmaması birçoklarına göre şampiyonlukların kaybedilmesine neden oldu.

Yaz dönemini çok iyi geçiren yönetim, bu kez ocak ayında da işi sıkı tutmaya kararlı. Teknik ekiple birlikte belirlenen bölgelere takviye yapılması için çalışmalar başladı. Fred’in sakatlandığı dönemde, diğer oyuncuların beklentilerin çok altında kalması nedeniyle ilk hedef orta saha rotasyonunu güçlendirmek.

BATSHUAYI AYRILABİLİR

Belçika Milli Takımı'nın formasını da giyen Michy Batshauyi, gelecek yaz Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazır gidebilmek için düzenli olarak ilk 11'de oynayabileceği bir takımda forma giymek istiyor.

WERNER TRANSFERİNDE DEV RAKİP

Devre arasında iyi bir golcü arayan sarı - lacivertlilerin, Ağustos 2022'de 20 milyon Euro'ya eski takımı RB Leipzig'e dönen Timo Werner'i transfer etmek istediği iddia edilmişti.

Sky Almanya'da yer alan habere göre, Manchester United da 27 yaşındaki yıldızı devre arasında kadrosuna katmak istiyor. Haberde, Manchester United Menajeri Erik ten Hag'ın ekibinin Werner'in durumu hakkında bilgi aldığı ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Timo Werner bu sezon tüm kulvarlarda 13 maçta foırma giyerken, iki gol ve bir asistlik performans sergiledi.