Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bartuğ Elmaz'ın bir sonraki satıştan payı dikkat çekti

Bartuğ Elmaz'ın bir sonraki satıştan payı dikkat çekti

Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı Bartuğ Elmaz için Sarı Lacivertli kulüp Marsilya'ya 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bartuğ Elmaz'ın bir sonraki satıştan payı dikkat çekti

Arda Güler için Fenerbahçe ile yapılan anlaşmada 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Öte yandan genç yıldızın bir sonraki satışından sarı-lacivertlilere yüzde 20 pay verileceği kaydedildi.

ERTUĞRUL VE TİAGO ÇUKUR KİRALANDI

Fenerbahçe'de forma şansı bulması beklenmeyen Osman Ertuğrul Çetin, geçici olarak Gençlerbirliği'nin yolunu tuttu. Sarı-lacivertlilerde 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika temsilcisi SK Beveren'e kiralandı.

BARTUĞ'UN BEDELİNİ FRANSIZLAR DUYURDU

Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertlilerin başarılı oyuncunun transferi konusunda Marsilya ile anlaşma sağladığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Bartuğ Elmaz'ın bonservisi için Ligue 1 ekibine 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin oyuncunun bir sonraki satışından da yüzde 20'lik payı Fransız ekibine vereceği vurgulandı.

Bartuğ Elmaz, Marsilya'da A takım formasını Fransa Kupası'nda 1 maçta ve sadece 4 dakika giydi. Genç oyuncu, Marsilya'nın B takımında ise 6 müsabakada şans buldu ve 2 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray altyapısında yetişen Bartuğ Elmaz, 2021-2022 sezonunda A takıma yükselme başarısı gösterdi. Galatasaray A takımında şans bulmakta zorlanan 20 yaşındaki oyuncu, sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı-kırmızılılara veda etti ve Marsilya'yla 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Bartuğ Elmaz için ödenecek rakam belli oldu Galatasarayda yetişti, Fenerbahçeye imza attı. U21 Milli Takımı'nda da forma giyen Bartuğ Elmaz'ın güncel piyasa değeri 300 bin euro.

Bartuğ Elmazın bir sonraki satıştan payı dikkat çekti