Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Allahyar'ın bonservis bedeli belli oldu! İnanılmaz rakam

Allahyar'ın bonservis bedeli belli oldu! İnanılmaz rakam

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Fenerbahçe'nin İranlı golcüsü Allahyar için sarı lacivertli kulübe 4.5 milyon euro + yüzde 50 pay ödeyecek.

Allahyar'ın bonservis bedeli belli oldu! İnanılmaz rakam

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde satın aldığı Hull City, ilk transferini Fenerbahçe 'den yaptı. Ukrayna ekibi Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giydiği dönemde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Avrupa'dan birçok takibi olan Allahyar Sayyadmanesh, İngiliz ekibine transfer oldu.

4.5 milyon euro + yüzde 50 pay

Hull, İranlı forvetin bonservisi için Fenerbahçe'ye 4.5 milyon Euro ödeyecek. Sözleşmede sonraki satıştan yüzde 50 pay maddesi de olacak. Tarafların anlaşmaya vardığı ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı öğrenildi.

Bomba iddia Allahyarın yeni takımı belli oldu, işte bonservis bedeli

Acun Ilıcalı'nın transfer etmek için anlaşma sağladığı Allahyar Sayyadmanesh, 2021-2022 sezonunun ilk yarısında kiralık olarak Zorya Luhansk forması giydi. Ukrayna temsilcisinde 24 maçta süre aldı. İranlı golcü bu karşılaşmalarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Allahyar Sayyadmanesh aynı süreçte 4 asist yaptı.

Sözleşmesi 2024'te bitecek

20 yaşındaki santraforun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. İranlı golcünün güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'in bonservisini 2019-2020 sezonunda 753 bin euro karşılığında almıştı.

Allahyarın bonservis bedeli belli oldu İnanılmaz rakam

Haberin Devamı