Gazete Vatan Logo
Fatih Karagümrük Spor Volkan Demirel'den Mustafa Kapı bombası

Volkan Demirel'den Mustafa Kapı bombası

Galatasaray'dan ayrılarak Lille'in yolunu tutan Mustafa Kapı, Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük'e transfer oluyor...

Volkan Demirel'den Mustafa Kapı bombası

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, sürpriz bir şekilde Karagümrük ile anlaşmıştı. Demirel, çıktığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmeden, başarılı bir performans gösterdi. Ara transfer dönemi için de hazırlık yapan İstanbul ekibinin Lille'den Mustafa Kapı'yı kadrosuna katacağı iddia edildi.

MUSTAFA KAPI KARAGÜMRÜK YOLUNDA

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'la sözleşme uzatmadığı için Sarı-Kırmızılılarca kadro dışı bırakılan hatta o dönem Fenerbahçe'ye imza atacağı öne sürülen Mustafa Kapı, Lille'in yolunu tutmuştu. Fransız ekibiyle şampiyonluk yaşayan Mustafa Kapı'nın, Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

"KARİYERİME AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İÇİN GALATASARAY'DAN AYRILDIM"

Mustafa Kapı Lille'e transfer olduğu dönemde kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için Galatasaray'dan ayrıldığını belirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum Lille transferi konusunda. Fransa ligi ve kulübüm genç oyuncuları yetiştiren, oynatan ve değer katan bir kulüp. Ben Avrupa'da düzenli olarak oynayıp uzun süre kalmak istiyorum. Galatasaray'dan Türkiye'de kalmak için değil, kariyerime Avrupa'da devam etmek istediğim için ayrıldım. Umarım düzenli olarak uzun yıllar Avrupa'da futbol oynarım." (Akşam)

Volkan Demirelden Mustafa Kapı bombası

Haberin Devamı