Gazete Vatan Logo
Fatih Karagümrük Spor Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı! Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı! Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Fatih Karagümrük, İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibini sezon sonuna kadar Alpaslan Erdem çalıştıracak. İtalyan çalıştırıcının ismi Süper Lig'in yeni takımı için geçiyor.

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı! Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Süper Lig'de Fatih Karagümrük, İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibini sezon sonuna kadar Alpaslan Erdem çalıştıracak.

İtalya dışında ilk teknik direktörlük deneyimini Türkiye'de yaşayan Pirlo, 33 Süper Lig maçında 11 galibiyet alırken, 11 yenilgi ve 11 beraberlik yaşadı. Pirlo'nun adı bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

ÇAYKUR RİZESPOR İDDİASI

Karagümrük'ten ayrılan Pirlo kariyerine Süper Lig'de devam edebilir. Süper Lig'e yeniden yükselen ÇAYKUR RİZESPOR'un İtalyan teknik adamı takımın başına getireceği iddia ediliyor.

Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran Bülent Korkmaz, sözleşmesinin bittiği Karadeniz ekibindeki geleceğiyle ilgili şunlrı söylemişti: Benim de kontratım bitti. Ben olurum veya olmam ama Rizespor Süper Lig’de inşallah devamlı olur. Benim tavsiyem; neyin yanlış yapıldığını geçmişten örnek alarak, doğruların uygulanmasıdır. Benim anlaşmamda 'düşerse devam etmek' vardı. Biz düşer demedik ama yüzdeye vurduğumuzda düşmesi çok yüksek ihtimal olan bir takımdı. Bunu Karabük’te büyük bir başarı ile yaptık ama olmadı. Ben düştüğü zaman da takımla devam edeceğimi ve Süper Lig’e çıkaracağımı söylemiştim. Çok şükür bizim dediğimiz şekilde oldu ve şimdi Süper Lig’deyiz.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrükte Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.