Gazete Vatan Logo
Beşiktaş R.Madrid Arda Güler'den sonra Türk Aguero'yu da takibe aldı

R.Madrid Arda Güler'den sonra Türk Aguero'yu da takibe aldı

Arda Güler'i kadrosuna katan dünya devi Real Madrid, şimdi de Beşiktaş'ta yerli Aguero lakaplı genç yetenek Semih Kılıçsoy'u takibe aldı.

R.Madrid Arda Güler'den sonra Türk Aguero'yu da takibe aldı

Fenerbahçe altyapısında yetişen Arda Güler, Avrupa'dan takımların ilgisinin ardından tercihini Real Madrid'den yana kullandı. İspanyol devinin, Arda Güler sonrası bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

İspanyol basını, Real Madrid'in 17 yaşındaki Türk yeteneği yakın takibe aldığını yazdı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ARDA İÇİN DEV BONSERVİS

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Eflatun-beyazlılar, 18 yaşındaki on numarayla 2029'a kadar sözleşme imzaladı. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı açıklandı.

Arda Gülerin yanına bir Türk yıldız daha Real Madrid takibe aldı
Real Madrid kariyeri oldukça iyi başlayan Arda Güler, antrenmanda sakatlandı. 18 yaşındaki on numara, ABD kampından bir gün önce yaşadığı sakatlık nedeniyle eflatun-beyazlılarda henüz forma giyemedi. Arda Güler'in yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmasının beklendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

PEREZ: BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler için düzenlenen imza töreninde dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Başkan Perez açıklamasında, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. Çünkü Real Madrid'de başarılı olmak isteyen genç bir oyuncuyu aramıza katıyoruz. Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Hoş geldin Arda Güler" diye konuşmuştu.

YENİ HEDEF SEMİH KILIÇSOY

İspanya basınında yer alan habere göre; Real Madrid, Semih Kılıçsoy'u yakın takibe aldı. Semih Kılıçsoy'un "Süper Lig'in yeni mücevheri" olarak bahsedildiği haberde, genç futbolcuyla Sevilla'nın da ilgilendiği belirtildi.

Real Madrid'in Semih Kılıçsoy için yaz transfer döneminde de hamlede bulunabileceği ancak genç oyuncunun A takım seviyesi için yeterli görülmediği vurgulandı. Real Madrid'in genç oyuncuyu transfer etmesi halinde ilk olarak Real Madrid Castilla'da Raul Gonzalez'in yanında değerlendireceği kaydedildi.

Haberin Devamı

R.Madrid Arda Gülerden sonra Türk Agueroyu da takibe aldı