Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal!

Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal!

Beşiktaş'ta özellikle Şenol Güneş'in gelmesiyle performansını iki katına çıkaran Arthur Masuaku için teknik heyetin "Deneyimli oyuncu için ödenecek 2,2 milyon euro bonservis çok normal" görüşünde birleştiği öğrenildi.

Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal!

Süper Lig’de 5’te 5 yapan Beşiktaş’ta Arthur Masuaku’nun geleceği tartışılmaya devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in Giresun maçından sonra düzenlediği basın toplantısında Demokratik Kongolu sol bek için kesin bir karar vermediklerini ifade etmesi kafaları karıştırdı. Siyah-beyazlılar bir maçta daha ilk 11’de forma giymesi halinde Masuaku’nun bonservisini 2,2 milyon euroya West Ham United’dan almak zorunda kalacak. Bu sezon 24 maçta 11’de şans bulan oyuncuyla da 1,3 milyon eurodan 3 yıllık yeni sözleşme yapılacak.

Şenol Güneş, Masuaku’nun performansından memnun ancak takımda kalması halinde zaman zaman sol dizinden uzun süreli sakatlık sorunları yaşayabileceğini düşünüyor. Diğer taraftan üst üste 12 maçta ilk 11’de sahaya çıkan ve Giresun karşılaşmasında 86. dakikada kenara gelirken ayakta alkışlanan futbolcu performansını bir hayli yükseltti. Savunma hattını bozmak istemeyen Şenol Güneş’in bu nedenle Trabzonspor maçında da Masuaku’ya 11’de görev vermesi bekleniyor.

Siyah-beyazlı yönetimin ise Masuaku konusunda Şenol Güneş’e özgürlük tanıdığı aktarıldı. Deneyimli oyuncu için ödenecek 2,2 milyon euro bonservisin çok normal olduğunu düşünen yöneticilerin, Güneş’i tamamen serbest bıraktıkları ve Masuaku’nun takımda kalmasında herhangi bir sakınca görmedikleri vurgulandı.

Haberin Devamı

24 MAÇTA İLK 11'DE OYNADI

Arthur Masuaku, Süper Lig’de 24 maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Bir resmi müsabakada daha 11’de yer alırsa deneyimli oyuncunun kiralık sözleşmesindeki 2,2 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi aktif hale gelecek.

CENK TOSUN'DA YIRTIK ÇIKTI

Bitexen Giresunspor maçında sakatlanarak 35. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Cenk Tosun’un dün MR’ı çekildi. Deneyimli golcünün sol kasığında küçük bir yırtık belirlendi. Tedavisine hemen başlanan Cenk’in Trabzonspor maçına yetişmesinin şüpheli olduğu öğrenildi. Başarılı futbolcunun durumu cumartesi günü netlik kazanacak. Cenk kendisini iyi hissetmesi halinde Trabzon’a götürülecek.

TAYYİP TALHA'YA OPERASYON

Fenerbahçe derbisinde sağ diz çapraz bağ ve menisküs yaralanması geçiren Tayyip Talha Sanuç, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Prof. Dr. Alper Kaya, Prof. Dr. Barış Kocaoğlu ve Doç. Dr. Kerem Ülkü tarafından ameliyat edildi. Artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve menisküs onarımı uygulanan Tayyip’in rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanmasının planlandığı bildirildi. (Milliyet)

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan