Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi!

Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi!

Vodafone Park'ta Galatasaray'ı 3-1 yenen Beşiktaş derbi zaferini yaşıyor... Siyah Beyazı kulübün sosyal medya hesabından Galatasaray'a göndermede bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi!

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan müsabakayı Beşiktaş 3-1 kazandı. Maçın ardından siyah-beyazlılar, sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

DEV MAÇI KAZANAN BEŞİKTAŞ

Dev karşılaşmada Beşiktaş, Galtasaray'ı 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini 35'te Romain Saiss, 58'de Amir Hadziahmetovic ve 90+3'te Vincent Aboubakar kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise 20'de Mauro Icardi'den geldi.

EVİNDE YİNE KAYBETMEDİ

Vodafone Park’ta, Galatasaray’la 7 kez karşılaşan Beşiktaş, 6 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu müsabakalarda 14 gol atan siyah-beyazlı ekip ağlarında 4 gole engel olamadı.

Kara Kartal, ev sahibi olarak sarı-kırmızı takıma karşı son mağlubiyetini 2014-2015 sezonunda 2-0’lık skorla almıştı. Ancak o karşılaşma da Vodafone Park’ın yapım çalışmalarının devam etmesi sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN MAÇ SONU PAYLAŞIM

Dev maçı kazanan Beşiktaş, müsabakanın ardından sosyal medyadan maçın skorunu bir video ile paylaştı. Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar'ın olduğu videoya Icardi ile özdeşleşmiş 'Aşkın Olayım' şarkısını ekleyerek paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

KONSANTRASYON PAYLAŞIMI

Beşiktaş, arka planda kedi resmi ve konsantrasyon yazılı bir resim daha paylaştı.

JOSEF DE SOUZA'DAN PAYLAŞIM

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza, maçın ardından sosyal medya hesabından gülen surat emojisi paylaştı.