Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık

Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık

Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık

Bu sezon özellikle savunma kurgusunda sistemi bir türlü oturtamayan Kara Kartal, yeni dönem öncesinde bu sorunu ortadan kaldıracak. Beşiktaş, orta sahasına yeni bir Türk oyuncu kazandırmak için gün sayıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar yaz transfer döneminde en büyük bütçeyi ise golcü transferinde kullanacak.

OPERASYON BAŞLADI

Ligde bu sezon aradığını bulamayan Beşiktaş, yeni dönemde şampiyonluk getirecek kadro için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos'un geleceği belirsiz olsa da operasyonlara başladı

TEK HEDEF KUPA

Portekizli hocanın, Türkiye Kupası'nı alması durumunda takımda kalması bekleniyor. Ancak kupa şansı da kaçarsa tecrübeli çalıştırıcı Haziran ayında yolcu.

İSKELET DEĞİŞECEK

Siyah-Beyazlılar yeni sezonda kadroda ciddi değişime gidecek. İskeleti tamamen değiştirmeyi amaçlayan yönetim, stoper, orta saha ve forvet için kolları sıvadı.

BÜYÜK AŞAMA KAYDETMİŞTİ AMA...

Kara Kartal, Valencia’dan ayrılmasının ardından ara transfer döneminde gündemine aldıkları Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’yla yapılan temaslarda büyük aşama kaydetmişti.

Haberin Devamı

33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için hazırlanırken, bir anda Atletico Madrid’in devreye girmesinin ardından deneyimli isim, Atleti’yi tercih etmişti.

La Liga deviyle sezon sonuna kadar el sıkışan başarılı oyuncu, İspanyol basınına göre yeni macerasından mutlu değil... Bu gelişme sonrasında oyuncu cephesinde gözler, tekrar Beşiktaş’a çevrilmiş durumda.

İdareciler, deneyimli ismi kadrosuna katmaya sıcak. Ancak son karar, teknik direktör Fernando Santos’ta olacak. Stoperde büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Kara Kartal’ın, lig bitiminde boşa çıkacak olan 1,87’lik stoperi bedelsiz olarak kadrosuna katacağı tahmin ediliyor.