Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda

Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda

Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar ve Rosier için Fernando Santos’a olumsuz rapor verdi. Svensson transferi ve Semih Kılıçsoy’un ilk 11’e girmesi nedeniyle iki oyuncunun gönderilme ihtimalleri daha da güçlendi.

Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda

Kadro dışı bırakılan oyunculardan Jean Onana’yı satış opsiyonuyla birlikte Marsilya’ya kiralayıp, Eric Bailly’nin sözleşmesini fesheden Kartal’da gözler Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier’e çevrildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Rachid Ghezzal’ı sürpriz biçimde affeden siyah-beyazlılar, Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Aboubakar’ın yanı sıra Rosier’e ise sıcak bakmıyor. Yönetimin, Aboubakar ve Rosier için Teknik Direktör Fernando Santos’a olumsuz rapor verdiği belirlendi. Futboldan sorumlu idarecilerin, disiplinsiz davranışları ve yetersiz performansları nedeniyle Fenerbahçe yenilgisinden sonra kadro dışı bırakılan iki oyuncunun da ara transfer döneminde elden çıkarılmasını uygun buldukları öğrenildi.

SON KARAR SANTOS'TA

Aboubakar ve Rosier’le ilgili son kararı teknik patron Santos verecek. Portekizli hoca, yönetimin kararına uyarsa iki futbolcu da bonservisleriyle birlikte veya kiralık olarak gönderilecek. Bu arada Norveçli sağ bek Jonas Svensson’un transfer edilmesi ve son 3 maçta 4 gol atan Semih Kılıçsoy’un ilk 11 oyuncusu haline gelmesi nedeniyle Rosier ve Aboubakar’ın ayrılma ihtimalleri daha da güçlendi. Fernando Santos’un Svensson ve Semih’le yola devam etme kararı alarak Aboubakar ve Rosier’i gözden çıkarabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı