Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği sona eriyor. Siyah-beyazlılar, prensip anlaşmasına vardığı yeni teknik direktörünü birkaç gün içerisinde İstanbul'a getirecek ve sözleşme imzalayacak.

DÖRT FARKLI TEKNİK DİREKTÖR GÖREV YAPTI

Sezona Şenol Güneş'le başlayan Beşiktaş, tecrübeli teknik adamın istifası sonrasında teknik direktörlük koltuğunu Burak Yılmaz'a emanet etmişti. İstanbul'da Bodo Glimt ile oynanan maçın ardından Burak Yılmaz ile yollar ayrılmış ve Rıza Çalımbay göreve getirilmişti.

Trendyol Süper Lig'de Corendon Alanyaspor ile oynanan ve Beşiktaş'ın 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Rıza Çalımbay'ın da görevine son verilmişti. Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmesinin ardından Atakaş Hatayspor ile oynanan karşılaşamda Serdar Topraktepe teknik direktörlük görevini üstlendi.

Beşiktaş dört farklı teknik direktörle çıktığı 29 resmi karşılaşmada 16 galibiyet 10 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

SERGEN YALÇIN GÜNDEME GELDİ AMA...

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmesinin ardından Sergen Yalçın ismi gündeme gelmişti. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal bir aday olduğunu fakat henüz resmi bir görüşme gerçekleştirilmediğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

YÖNETİMİN TERCİHİ YABANCI TEKNİK DİREKTÖR

Beşiktaş'ta yeni başkan Hasan Arat ve yönetim kurulunun tercihini yabancı teknik direktörden yana kullanacağı ifade edildi. Bu doğrultuda Ole Gunnar Solskjaer, Oliver Glasner, Ruud van Nistelrooy, Bruno Genesio, Andre Breitenreiter ve Hansi Flick gibi isimlerin gündeme geldiği öne sürülmüştü. Beşiktaş yeni teknik direktör konusunda son kararını verdi.

GENESIO İÇİN FRANSA ÇIKARMASI!

Teknik direktör için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta önemli bir gelişme yaşandı. Sports Digitale'de yer alan habere göre Beşiktaş'ın, Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma noktasına geldiği aktarıldı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Genesio futbol yapılanması konusunda ortak paydada buluştu. 57 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş'a 1.5+1 yıllık imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İSTANBUL'A GETİRİLMESİ PLANLANIYOR

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Bruno Genesio için gün içinde (cumartesi) Monaco'ya gidecek ve Fransız teknik adamla son görüşmeleri yapacak.

Beşiktaş, Genesio'yu birkaç gün içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, 5 Ocak'taki Kasımpaşa maçına yeni teknik direktörleri ile çıkmak istediklerini söylemişti.

Beşiktaşın yeni teknik direktörü belli oldu