Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş transferi duyurdu! Cenk Tosun resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş transferi duyurdu! Cenk Tosun resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon çalışmaları başlamış ve Fransız çalıştırıcının verdiği liste doğrultusunda transfer planlaması kurulmuştu. Romain Saiss ve Gedson Fernandes ile birlikte sezonu açan siyah - beyazlılarda Wout Weghorst beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun'un transferini bitirdi. Sağlık kontrolünden geçen santrfor, imzayı attı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş transferi duyurdu! Cenk Tosun resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ta yeni sezon planlamasına teknik direktör Valerien Ismael'in verdiği rapor doğrultusunda start verilmişti. Romain Saiss ve Gedson Fernandes'i kadrosuna katan siyah - beyazlılarda Michy Batshuayi'nin Chelsea'ye dönmesinin ardından rota santrfor transferine çevrilmişti. Everton ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, tuttuğu takım Beşiktaş'a geri döndü.

İŞTE O PAYLAŞIM

Forvet transferi için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta gözler Wout Weghorst'a çevrilirken Cenk Tosun ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Bugün sağlık kontrolünden geçen tecrübeli futbolcu, siyah - beyazlı takıma imzayı attı.