Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş son sözünü söyledi! 7 milyon euro + bir sonraki satıştan pay

Beşiktaş son sözünü söyledi! 7 milyon euro + bir sonraki satıştan pay

Torino ve Eintracht Frankfurt'un peşine düştüğü Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'ın 7 milyon euro artı bir sonraki satıştan pay istedi.

Beşiktaş son sözünü söyledi! 7 milyon euro + bir sonraki satıştan pay

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılarda genç oyuncuya transfer teklifi geldiği ve Beşiktaş'ın 7 milyon euro istediği vurgulandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

KADRO DIŞILAR AYRILDI

Beşiktaş'ta ayrılan isimler arasında kadro dışı bırakılan 4 futbolcu da yer aldı. Siyah-beyazlılarda sezon başından bu yana takımdan ayrı çalışan Fabrice N'Sakala, Adem Ljajic, Douglas ve Jeremain Lens'in sözleşmeleri sona erdi.

VİDA VE OĞUZHAN VEDA ETTİ

Siyah-beyazlılarda uzun yıllardır forma giyen Domagoj Vida ve Oğuzhan Özyakup da takıma veda etti. Beşiktaş'ta feda döneminden bu yana forma giyen Oğuzhan Özyakup sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, taraftarlara mesaj gönderdi.

İLK HAMLE GEDSON OLDU

Beşiktaş'ta 2022-2023 sezonu için ilk hamle Gedson Fernandes oldu. Siyah-beyazlılar, Portekizli orta sahayı geride kalan sezonun devre arasında kadrosuna kattı. Gedson Fernandes'in sezon başı kampında yer alacağı vurgulandı.

RIDVAN YILMAZ'A AVRUPA'DAN TALİPLER ÇIKTI

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çıkan Rıdvan Yılmaz'a Avrupa'dan talipler çıktı. Tecrübeli sol bek için Torino ve Eintracht Frankfurt devreye girdi. Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'ın talep ettiği rakam belli oldu.

7 MİLYON EURO VE YÜZDE 20 PAY

Siyah-beyazlıların Rıdvan Yılmaz için transfer teklifi yapan Bundesliga ekibinden 7 milyon euro istediği öğrenildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın ekstra olarak sonraki satıştan yüzde 20 pay talep ettiği vurgulandı.

SÖZLEŞMESİ 1 YIL SONRA BİTECEK

Beşiktaş altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz'ın siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Rıdvan Yılmaz daha önce 6 kez A Milli Takım forması giydi.

3 GOL VE 4 ASİST ÜRETTİ

Siyah-beyazlılarda bu sezon forma yarışında üstünlük kuran 21 yaşındaki sol bek toplamda 33 müsabakada oynadı. Tecrübeli sol bek rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Rıdvan Yılmaz takım arkadaşlarına da 4 asist yaptı.

Beşiktaş son sözünü söyledi 7 milyon euro + bir sonraki satıştan pay

Haberin Devamı