Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş: 4 - Fatih Karagümrük: 1

Beşiktaş: 4 - Fatih Karagümrük: 1

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş: 4 - Fatih Karagümrük: 1

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Beşiktaş sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri, 17. dakikada Weghorst, 34. dakikada N'Koudou, 50. dakikada Muleka ve 90. dakikada Rosier kaydetti. Fatih Karagümrük'ün tek golü ise 53. dakikada Diagne'den geldi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 7'ye çıkardı. Fatih Karagümrük ise henüz puanla tanışamadı.

Beşiktaş gelecek hafta Sivasspor'u konuk edecek. Fatih Karagümrük ise sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

90'Müsabakada son düdük geldi. Beşiktaş, Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti.

90'Masuaku'nun yerine Umut Meraş oyuna girdi.Arthur Masuaku - Umut Meras

90'Beşiktaş'ta Weghorst çıktı Cenk Tosun oyunda.Wout Weghorst - Cenk Tosun

90'GOL! Beşiktaş Rosier ile müsabakada yeniden 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Kartal Kayra Yılmaz'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa Rosier rakibinden önce davranarak vuruşunu gerçekleştirdi, savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu. Skor 4-1.Gol - Valentin Rosier

Haberin Devamı

86'Karagümrük Ricci ile gole çok yaklaştı! Caner Erkin'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında seken topu önünde bulan Matteo Ricci'nin vuruşunda Ersin Destanoğlu topu zorlukla çıkardı.

82'Karagümrük'te orta sahaya da bir hamle geldi. Ozdoev yerini Mateo Ricci'ye bıraktı.Magomed Ozdoev - Matteo Ricci

82'Karagümrük'te Borini'nin yerine Colin Kazım oyunda.Fabio Borini - Colin Kazim-Richards

81'Karagümrük savunmasının arkasına sarkan Muleka, kalesini terk eden Viviano'nun üstünden aşırtma bir vuruş denedi, top kale direğinin üzerinden dışarı çıktı.

78'Sağ kanattan Colley'in sürüklediği topu ceza alanı dışında önünde bulan Jimmy Durmaz, sol ayağıyla doğrudan kaleyi düşündü. Ancak top savunmada kaldı.

76'Karagümrük'te Caner Erkin, ceza sahasında sol çaprazda pas isteyen Diagne'ye yerden pasını aktardı. Diagne'nin ceza alanı içine gönderdiği uzun topu kaleci Ersin çıktı ve kontrol etti.

72'Beşiktaş'ta Rosier'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topu Salih, ceza sahası ön çizgisinde kontrol etti. Açısını düzelten Salih, sağ ayağıyla doğrudan kaleyi düşündü, top az farkla dışarı çıktı.

Haberin Devamı

68'Karagümrük savunmasında Burak Bekaroğlu'nun ileriye gönderdiği uzun topta oyuna yeni giren Colley hareketlendi ama Beşiktaş savunmasında Roman Saiss araya girdi.

67'Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Salih Uçan, Fabio Borini'ye müdahalede bulununca hakem Arda Kardeşler tarafından sarı kartla cezalandırıldı.Sarı Kart - Salih Ucan

64'Weghorst'un golü yine ofsayta takıldı! Beşiktaş'ta rakip yarı alanda sağ kanattan Muleka'nın ceza sahasına gönderdiği yerden ortaya Weghorst, savunmadan önce dokundu ve top filelerle buluştu. Ancak Hollandalı yıldızın bu golü de ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

63'Karagümrük'te Ahmed Musa'nın yerine de oyuna Ebrima Colley dahil oldu.Ahmed Musa - Ebrima Colley

63'Karagümrük'te oyuncu değişikliği. Levent Mercan'ın yerine Jimmy Durmaz oyunda.Levent Mercan - Jimmy Durmaz

62'Sol kanatta topu önünde bulan Masuaku, ceza sahasında uzak direkte top isteyen Weghorst'a isabetli bir orta gönderdi. Weghorst topa iyi yükselerek kafa ile vuruşunu gerçekleştirdi. Viviano, bu pozisyonda zorlanmadan topu kontrol etti.

Haberin Devamı

60'Beşiktaş rakip yarı alana set halinde yerleşmiş durumda.

57'Beşiktaş rakip yarı alanda sağ çaprazdan Rosier ile gelmek istedi. Fransız oyuncu, savunma arakasına koşu gösteren Weghorst'a derin bir top düşündü ancak pasın şiddetini ayarlayamadı ve kaleci Viviano topun sahibi oldu.

53'GOL! Karagümrük Diagne ile skoru 3-1'e getirdi. Fatih Karagümrük'ün sol kanattan Caner Erkin ile ceza sahasına gönderdiği ortaya iyi hareketlenen Diagne, ayağıyla düzgün bir vuruşla farkı 2'ye indiren golü kaydetti.Gol - Mbaye Diagne

50'GOL! Muleka ile Beşiktaş mücadelede 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş'ın sağ köşe gönderinden Masuaku ile kullandığı köşe vuruşuna ön direkte iyi yükselen Muleka, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.Gol - Jackson Muleka

46'Beşiktaş'ta ilk yarıdan sarı kartı da bulunan Berkay Vardar, ikinci yarıda yerini Kartal Kayra Yılmaz'a bıraktı.Berkay Vardar - Kartal Yilmaz

Haberin Devamı

43'Karagümrük'te Diagne, hava topu mücadelesinde Necip'e yaptığı faul sonucu maçın hakemi Arda Kardeşler tarafından sarı kart gördü.Sarı Kart - Mbaye Diagne

42'Beşiktaş orta sahasında Berkay Vardar, Shukurov'a müdahalesinde sarı kart ile cezalandırıldı.Sarı Kart - Berkay Vardar

40'Beşiktaş'ta Muleka, Caner Erkin'e yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.Sarı Kart - Jackson Muleka

36'Karagümrük, sağ kanattan Borini ile etkili gelmek istedi. Orta alanda Berkay' Vardar'dan topu kazanan Borini, ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Top sağ kale direğinin yanından dışarı gitti.

34'GOL! Beşiktaş, N'Koudou ile farkı 2'ye çıkardı. Salih Uçan'ın rakip yarı alanının ortalarından ceza sahasına gönderdiği akıl dolu pasta Kevin N'Koudou topu güzel kontrol etti ve sağ ayağıyla düzgün vurarak kaleci Viviano'yu çaresiz bıraktı.Gol - Georges-Kevin N'Koudou

30'Karagümrük orta sahasında Shukurov topu orta alanda kazandı ve rakip yarı alana katetti. Özbek futbolcunun hafif sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutu kaleci Ersin, dışarı çeldi.

26'N'Koudou'nun pasında topla sağ kanatta buluşan Rosier uzak mesafeden kaleyi düşündü ancak top çerçeveyi bulmadı ve dışarı gitti.

21'Weghorst'un golü ofsayt gerekçesi ile değer kazanmadı! Salih Uçan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şut kaleciye ve üst direğe çarpıp oyun alanına döndü. Ardından tekrar topu önünde bulan Salih, ceza sahasında hemen Weghorst'a pasını aktarmak istedi. Hollandalı golcü temiz bir bitiricilikle topu ağlara gönderdi ancak yan hakem pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırdı.

17'GOL! Beşiktaş, Weghorst'un golü mücadelede 1-0 öne geçti. Sağdan Rosier'in ortasında ön direkte Weghorst uçarak kafa vuruşunu yaptı, top ağlarla buluştu ve Beşiktaş 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.Gol - Wout Weghorst

11'Beşiktaş penaltı bekledi! Beşiktaş soldan ceza alanına N'Koudou ile girdi. Kamerunlu futbolcunun ceza alanına çevirdiği topa ceza sahasında uzak direkte Salih vuruşunu yaptı, kale çizgisi önünde Caner'e çarpan topu savunma uzaklaştırdı. Beşiktaş bu pozisyon sonrası hakem Arda Kardeşler'e penaltı itirazlarında bulundu fakat oyun devam etti.

9'Top direkten döndü! Sağ kanattan Salih'in kullandığı köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Muleka'nın vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü, savunma güçlükle uzaklaştırdı.

8'Top direkten döndü! Beşiktaş'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşuna arka direkte Saiss kafa ile topu indirdi. Hareketlenen Weghorst topa hamlede bulundu direk gole izin vermedi. Ardından savunma pozisyonu uzaklaştırdı.

7'Karagümrük orta sahasında Ozdoev, Berkay Vardar'a yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.Sarı Kart - Magomed Ozdoev

4'İlk dakikalarda taraftarının desteğiyle Beşiktaş maça baskılı başladı.

3'Beşiktaş sol kanattan Kevin N'Koudou ile atak geliştirdi. Soldan ceza alanına yapılan ortada, top Weghorst'a gelmeden Emiliano Viviano'da kaldı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Berkay Vardar, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Georges Kevin N'Koudou, Jackson Muleka, Wout Weghorst.

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Dresevic, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Shukurov, Ozdoev, Ahmed Musa, Borini, Levent Mercan, Diagne.