Gazete Vatan Logo
İspanya Kuntz, UEFA, Real Madrid, Barcelona'dan geçmiş olsun mesajları

Kuntz, UEFA, Real Madrid, Barcelona'dan geçmiş olsun mesajları

UEFA, Real Madrid, Barcelona ve Milli Takım teknik direktörü Kuntz Kahramanmaraş 'ta yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'nin yanında olduğunu bildirdi.

Kuntz, UEFA, Real Madrid, Barcelona'dan geçmiş olsun mesajları

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen 7.7 büyüklüğündeki depremin yankıları sürüyor. La Liga ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid, resmi internet sitesinden Türkiye'ye başsağlığı ve destek mesajı gönderdi.

Real Madrid'den yapılan açıklamada "Türkiye'yi ve Suriye'yi etkileyen depremde zarar gören depremzedelere tüm gücümüzü ve sevgimizi iletiyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybedenlere başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

BARCELONA: BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Barcelona'dan yapılan açıklamada ise "FC Barcelona olarak Türkiye'deki deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile birlikte" denildi.

KUNTZ: GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin ardından sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Stefan Kuntz paylaşımda, "Güne çok üzücü bir haberle başladık. Türkiye’de yaşanan büyük depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Acımız büyük. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Deprem bölgelerinde şu anda büyük bir çabayla can kayıplarını önlemeye çalışan bütün kurtarma ekiplerine de kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

UEFA: TÜRK HALKININ YANINDAYIZ

UEFA , merkez büyümesi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilde hissedilen depremin ardından Türkiye'ye destek mesajı gönderdi. UEFA'nın sosyal resmi medya hesabından yapılan paylaşımda, "UEFA ve Avrupa futbol takımı, bu sabah meydana gelen yıkıcı depremden etkilenen Türkiye halkının yanında" ifadelerine yer verildi.

MALATYA'DA ÇÖKEN OTELDE 15 SPORCU ENKAZ ALTINDA KALDI

Haberin Devamı

Malatya'da çöken otelde, 11'i voleybolcu, 4'ü ampute futbolcu olmak üzere 15 sporcu enkaz altında kaldı. Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD'dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük bölümünden hissedildi. TVF Erkekler Voleybol 2'nci Ligi 6'ncı Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Malatya Büyükşehir Belediyespor takımından 11 voleybolcu ile 4 ampute futbolcu, Battalgazi'de konakladıkları Kırçuval Otel'in deprem sebebiyle yıkılmasıyla enkaz altında kaldı. Enkaz altında kalanların kurtarma çalışmaları sürüyor.