Gazete Vatan Logo
İspanya Barcelona'nın efsanesine kelepçe! Yazılı şikayette bulunursa...

Barcelona'nın efsanesine kelepçe! Yazılı şikayette bulunursa...

Barcelona'nın gelmiş geçmiş en iyi sağ beklerinden biri olan 39 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Dani Alves bir gece kulübünde gerçekleştiği iddia edilen cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı.

Barcelona'nın efsanesine kelepçe! Yazılı şikayette bulunursa...

Dani Alves, 30 Aralık'ta Barselona'daki bir gece kulübünde gerçekleştiği iddia edilen cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı. Gözaltında olan 39 yaşındaki futbolcu hakim karşısına çıkacak.

ALVES İDDİALARI REDDETTİ

İspanyol ABC kanalı, cinsel saldırıya uğrayan kişinin olay mahallinde teşhis ettiği kişinin Alves olduğunu açıkladı. Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer aldıktan sonra İspanya'ya yeni dönen 39 yaşındaki futbolcunun, herhangi bir suç işlediğini reddettiği bildirildi. Olay, Barcelona'nın yıldızlarını sıklıkla ağırlayan ünlü bir gece kulübünde meydana geldi. Gazeteye göre Alves, ellerini bir kadının pantolonunun içine soktu.

 EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Gece kulübünün olduğu bölgedeki polis bürosunun sözcüsü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Cumartesi günü erken saatlerde meydana geldiği söylenen Barcelona'daki bir gece kulübünde meydana geldiği iddia edilen bir cinsel saldırıyı soruşturuyoruz. Polis, iddiada bulunan kadınla görüştü, ancak henüz karakola resmi bir yazılı şikayette bulunmadı" demişti.

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan