Gazete Vatan Logo
Futbol Dünya Kupası bu iddiayla çalkalanıyor! Ronaldo resmen tehdit etti

Dünya Kupası bu iddiayla çalkalanıyor! Ronaldo resmen tehdit etti

Portekiz, Cristiano Ronaldo'nun milli takım teknik direktörü Fernando Santos ile kavga ettiğine dair Record'da çıkan haberi tartışıyor. 

Dünya Kupası bu iddiayla çalkalanıyor! Ronaldo resmen tehdit etti

Habere göre; Cristiano Ronaldo, İsviçre ile oynanan son 16 maçı öncesi yedek olacağını öğrendi ve Fernando Santos ile hararetli bir kavga etti. Dahası, Fernando Santos'a 'Beni yedek bırakırsan bu kampı terk ederim' tehdidinde bulundu.

Cristiano Ronaldo, A Bola'nın düzenlediği ve yüzde 70 oranında 'Ronaldo oynamasın' anketinin arkasında da Fernando Santos'un olduğuna inanıyor. Ancak, Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki en iyi maçını da Ronaldo'nun yedek kaldığında oynaması ve 6-1 kazanması da halk görüşünü buna çevirdi. Fernando Santos ise Ronaldo ile yaşadığı tartışmanın aksine basın toplantısında "Cristiano Ronaldo bizim için hala önemli. Bugün büyük bir kaptan olduğunu kanıtladı." açıklamasını yaptı.

Cristiano Ronaldo ailesinin, hayat arkadaşı Georgina Rodriguez'in basına yaptığı açıklamalar Santos'tan duydukları rahatsızlığı gösterdi. Ronaldo da Santos'a tepki olarak İsviçre maçı sonrası takımla antrenmana katılmayıp tek başına salonda çalıştı. Portekiz Futbol Federasyonu, Record'da çıkan "Cristiano Ronaldo, Fernando Santos ile kavga etti ve 'Kampı terk ederim' diye tehdit etti" haberinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Haberin Devamı