Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Trabzonspor kadrosu!

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Trabzonspor kadrosu!

Spor Toto Süper Lig bugün dev maça sahne olacak. Ligin 10. Haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılığını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yapacak. İki ezeli rakip İstanbul’da 135. kez karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Trabzonspor kadrosu!

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Trabzonspor kadrosu!

Spor Toto Süper Lig’te Beşiktaş ile Trabzonspor derbisi için nefesler tutuldu. Vodafone Park'ta oynanacak mücadelede iki ezeli rakip galibiyet için mücadele edecek. Siyah-beyazlılar 18 puanla sıralamada 2. Sırada yer alırken, Trabzonspor ise 17 puanla 7. Sırada yer alıyor. Vodafone Park'ta oynanacak maçın hakemi Ali Şansalan olacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 10. Haftasında Beşiktaş Trabzonspor'u ağırlayacak. Maç, bugün saat 20.00'de başlayacak. Beşiktaş Trabzonspor derbisi, beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI KADROSUNDA DEĞİŞİKLİKLER

Beşiktaş'ta Romain Saiss, bu karşılaşmada görev alamayacak. Giresunspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan alınan Saiss'in yanı sıra aynı maçta sakatlanan Emrecan Uzunhan da yer almayacak. Sakatlığı nedeniyle bir önceki maçta forma giyemeyen Salih Uçan’ın ise maçta yer alması bekleniyor. Gedson Fernandes’in ise sarı kart sınırıyla maçta yer alacak.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz, Edin Visca, Bruno Peres ve Serkan Asan sakatlıkları nedeniyle maçta görev alamayacak. Sakatlığı süren Hüseyin Türkmen'in durumu ise bugün belli olacak.

Haberin Devamı