Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’te derbi heyecanı! Ligin 8. Haftasında iki dev Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Derbi için heyecan dorukta. Futbolseverler Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin kadrosunu, saati ve kanalını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri!

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu. Gözler maçı yapılacağı saate çevrilirken heyecanla beklenen büyük derbinin kadrosu da merak ediliyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçına saatler kala taraftar maçın saatini ve kanalını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri!

Beşiktaş ile Fenerbahçe 356. kez karşı karşıya gelecek. 98 yıllık rekabette gol sayısında Fenerbahçe'nin 492-451 üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 96 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. 

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 2 Ekim 2022 Pazar günü (bugün) saat 20.00’de oynanacak. Derbi beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

DERBİDE MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Josef, Salih Uçan, Gedson, Ghezzal, Redmond, Weghorst.

Fenerbahçe: Altay, Alioski, Szalai, Gustavo, Ferdi, Crespo, Arao, Rossi, Emre Mor, Valencia, Joao Pedro.

Haberin Devamı