Gazete Vatan Logo
Futbol Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Adana Demirspor, Sivasspor’u ağırlayacak. Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Ev sahibi Adana Demirspor ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet alabildi. Sivasspor ise haftaya topladığı 38 puanla 9. sırada giriyor. Peki Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Adana Demirspor ligde çıkış yakalamayı hedeflerken Sivasspor karşısında kazanmak için sahaya çıkıyor. Adana Demirspor bu sezon ligde oynadığı 29 karşılaşmada 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. ‘Mavi Şimşekler’ 30. Hafta öncesinde topladığı 36 puanla 10. sırada yer alıyor. Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor ise Rey Manaj, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Peki Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ADANA DEMİRSPOR - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor’u konuk ediyor. Adana Demirspor - Sivasspor karşılaşmasını Tugay Kaan Numanoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Aleks Taşcıoğlu yapacak.

Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 16 Mart Cumartesi günü saat 20:30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.