Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası Fransa Fas yarı final maçı muhtemel 11’leri!

Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası Fransa Fas yarı final maçı muhtemel 11’leri!

2022 FIFA Dünya Kupası yarı final maçı için nefesler tutuldu. Finalde Arjantin’in rakibinin belli olacak Fransa Fas maçı için gözler bugün Katar’a çevrildi. 2022 FIFA Dünya Kupası yarı final mücadelesinde Fransa ve Fas büyük mücadele verecek. Peki, Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası Fransa Fas yarı final maçı muhtemel 11’leri!

Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası Fransa Fas yarı final maçı muhtemel 11’leri!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası yarı final mücadelesinde Fransa Fas ile kozlarını paylaşacak. Kazananın finale adını yazdıracağı Fransa Fas maçının detayları futbolseverlerin gündeminde.

FRANSA FAS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Al Bayt Stadı'nda oynanacak ve Meksikalı hakem Cesar Ramos'un yöneteceği mücadele, saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayımlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fransa: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

Fas: Bono; Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal