Gazete Vatan Logo
Şampiy10 2022 FIFA Dünya Kupası Katar | Dünya Kupası finali ne zaman? İlk finalist kim oldu? Hangi takım final oynar?

2022 FIFA Dünya Kupası Katar | Dünya Kupası finali ne zaman? İlk finalist kim oldu? Hangi takım final oynar?

2022 FIFA Dünya Kupası’nda sona adım adım yaklaşılırken Arjantin, turnuvanın finaline adını yazdırdı. 3-0'lık galibiyetle Hırvatistan'ı geçen Arjantin ilk finalist oldu. Gözler, ikinci finalistin belli olacağı Fransa Fas maçına çevrildi. Futbol tutkunları final maçının ne zaman oynanacağını araştırıyor. Peki, Dünya Kupası finali ne zaman? İlk finalist kim oldu? Hangi ülke tur atlar? Arjantin’in rakibi Fransa mı Fas mı olacak? İşte detaylar…

2022 FIFA Dünya Kupası Katar | Dünya Kupası finali ne zaman? İlk finalist kim oldu? Hangi takım final oynar?

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda final için nefesler tutuldu. Dünya Kupası’nda Hırvatistan'ı 3-0'lık skorla geçen Arjantin ilk finalist oldu. Gözler, ikinci finaliste çevrilirken, futbolseverler bu akşam oynanacak Fransa-Fas maçının galibinin kim olacağını merak ediyor.

DÜNYA KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

Dünya Kupası'nda final maçı 18 Aralık Pazar akşamı oynanacak. 18:00'de başlayacak olan mücadelede ilk finalist Arjantin oldu. İkinci finalist ise Fransa-Fas maçının ardından belli olacak. Lusail Stadyumu'nda oynanacak olan final maçı TRT 1 ve TRT4K ekranlarından naklen ve şiresiz olarak yayımlanacak.