Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına kupada BİRaz tatsız

Fırtına kupada BİRaz tatsız

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında Keçiörengücü’nden puanı zor kurtaran Trabzon, dün de Akhisar’la berabere kaldı

Fırtına kupada BİRaz tatsız

ZİRAAT Türkiye Kupası B Grubu’nda 2. maçına çıkan Trabzon sahasında Akhisar’ı konuk etti. Yanal ligdeki Bursa maçını düşünerek sahaya fazla şans bulamayan oyuncularla çıktı.

İLK pozisyonu Akhisar buldu. 8’de Mezenga vurdu, kaleci Fatih çeldi. Dönen topa Taşkın vurdu, Salih çizgi üzerinden kornere attı. Futbolun kalitesi az olunca pozisyonu da az bir maç ortaya çıktı. 43’te Taşkın’ın şutu az farkla auta gitti. Trabzon ilk ciddi pozisyonunu ise 44’te yaşadı. Mustafa Akbaş’ın şutunu Emrah güçlükle çıkardı. 45’te ise Waris’in şutunu yine Emrah ayakları ile uzaklaştırdı.

YANAL’DAN 2 HAMLE

2. yarıya da konuk takım hızlı başladı. 53’te Djoum pası ile ceza alanı içinde Mehmet Akyüz kaleci Fatih ile karşıya kaldı bu oyununun şutu direğin dibinden auta gitti. Bordo-mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal 81’de çifte hamle yaptı. Soner’in yerine Cardozo, Constant’ın yerine ise Mehmet Ekici’yi aldı.

GELİŞEN bir Akhisar kontratağında topla buluşan Saidi müsait durumdaki Mehmet Akyüz’e verdi. Bu oyuncu ceza alanına girer girmez vurdu, top az farkla yandan auta gitti. İlk yarıda olduğu gibi 2. devrede de futbol kalitesi vasatın üzerine çıkmayınca iki taraf birer puanı paylaştı.

Haberin Devamı