Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe 5 yıldız mı oldu? Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu, TFF kabul mu etti?

Fenerbahçe 5 yıldız mı oldu? Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu, TFF kabul mu etti?

28 şampiyonluk ve 5 yıldızla ilgili başvuruda bulunduğu TFF'den yanıt bekleyen Fenerbahçe'den gece yarısı hamle geldi. Sosyal medyada hesaplarındaki profil fotoğrafları değişti. Peki, Fenerbahçe 5 yıldız mı oldu, TFF kabul mu etti?

Fenerbahçe 5 yıldız mı oldu? Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu, TFF kabul mu etti?

Fenerbahçe uzun süredir 28 şampiyonluk ve 5 yıldız için TFF'ye yaptığı başvurunun kabul edilmesini bekliyor. Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından 5 yıldızlı profil fotoğraflarını paylaşması sonraıs, Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu?

FENERBAHÇE 5 YILDIZ MI OLDU?

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz açıklamalarında bir sonraki sezondan itibaren formaların 5 yıldızlı olacağını açıkladı.

Fenerium'da 5 yıldız logolu ürünleri satışa sunan Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından da 5 yıldızlı logolarına yer verdi.

Fenerbahçe'nin 1959 yılından önceki kupalarının da sayılması için TFF'ye yaptığı başvuru için yanıt bekleyen kulüp başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından 5 yıldızlı logoyu profil fotoğrafı yaptı, ancak Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosunun bir resmiyeti bulunmamaktadır.

PROFİL FOTOĞRAFLARI DEĞİŞTİ

Sarı-lacivertli kulüpten gece yarısı beklenmedik bir 5 yıldız hamlesi geldi. Fenerbahçe sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğrafını 5 yıldızlı yeni logoyla güncelledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada, "2023-24 sezonundan itibaren armamızda, 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız. Siz ne yaparsanız yapın koyacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı