Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Fener derbide samba yaptı

Fener derbide samba yaptı

2. sette Henry Bell’in dizinden sakatlanmasıyla Aslan’ın morali bozuldu. Kanarya 18 sayıyla yıldızlaşan Brezilyalı Felipe Fonteles ile coşarken Ivan Miljkovic de ona 16 sayıyla eşlik etti.

Fener derbide samba yaptı

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde F.Bahçe Grundig, derbide Burhan Felek Spor Salonu’nda konuk olduğu ezeli rakibi G.Saray FXTCR’yi 3-0 devirerek yoluna kayıpsız devam etti. Bayanlar Voleybol Ligi’nde oynanan maçtaki gerginlikten sonra dünkü derbiden herhangi bir taşkınlık ve sıkıntı yaşanmadı. Belki de bunun sebebi konuk ekip F.Bahçe’nin üstünlüğü ilk sette ele geçirmesiydi. Takım olarak etkili olan F.Bahçe blok yapmamasına rağmen ilk seti 25-13 gibi farklı bir skorla kazandı. Bu sette sarı-lacivertlilerden özellikle Ivan Miljkovic takımını hücumda taşıyan isimdi.

SALAH YALNIZ KALDI

İkinci sette iki Mısırlı oyuncusunun performansıyla maça tutunmaya çalışan G.Saray’da Henry Bell’in sakatlığı ise moralleri bozdu. Bu bölümde kırılma anlarını iyi oynayan konuk ekip, sette 25-21 üstünlük kurarak durumu 2-0’a taşıdı.

Üçüncü sette genç Yasin’in de istekli performansıyla birlikte ev sahibi sarı-kırmızılılar, güçlü rakibine karşı iyi bir oyun sergilese de F.Bahçe Grundig aldığı kritik sayılarla ve yaptığı bloklarla seti 25-23, karşılaşmayı ise 3-0 kazanarak 10. haftada 10. galibiyetini aldı ve namağlup unvanını korudu.

F.Bahçe'de 18 kaydeden Fonteles ve 16 sayı atan Miljkovic en skorer isimler oldu. 5. mağlubiyetini alan G.Saray’da ise Salah 14 sayı üretse de hücumda çok yalnız kaldı. Kanarya servisten 7 sayı elde ederken aynı rakam sarı-kırmızılılarda 6 oldu.

Dev maçta dizinden sakatlanan ve maçı yarıda bırakan sarı-kırmızılıların etkili isimlerinden Henry Bell’in ise sezonu kapatabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı