Gazete Vatan Logo
Süper Lig F.Bahçe'de Volkan hesabı!

F.Bahçe'de Volkan hesabı!

Bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray derbisini düşünen Fe­ner­bah­çe Tek­nik Di­rek­tö­rü Ya­nal, tamamen iyi­leş­me­di­ği sü­re­ce Vol­kan De­mi­rel'e el­di­ven ver­me­ye­cek. Bursaspor karşılaşmasında dinlendirilmesi gündemde

F.Bahçe'de Volkan hesabı!

Fe­ner­bah­çe'nin tec­rü­be­li ka­le­ci­si Vol­kan De­mi­rel, 3-0 ka­za­nı­lan Ga­zi­an­teps­por dep­las­ma­nın­da be­lin­de­ki sa­kat­lık ne­de­niy­le ter dö­ke­me­miş­ti. Ba­şa­rı­lı fi­le bek­çi­si ısınmaya çık­ma­sı­na rağ­men ma­ça ken­di is­te­ğiy­le baş­la­ma­mış­tı. Son an­da Mert Gü­nok gö­re­vi dev­ral­mış­tı. Tec­rü­be­li fi­le bek­çi­si­nin be­lin­de­ki ağ­rı­la­rı geçmedi. Sağ­lık eki­bi, Vol­kan'ın te­da­vi­si­ni tüm hı­zıy­la sür­dü­rü­yor. 32 ya­şın­da­ki kalecinin pa­zar­te­si gün­kü zor­lu Bur­sas­por kar­şı­laş­ma­sın­da sa­ha­da olup ol­ma­ya­ca­ğı maç saa­ti bel­li ola­cak. Der­bi­nin ca­mi­a için çok önem­li ol­du­ğu ge­rek­çe­siy­le tek­nik di­rek­tör Er­sun Ya­nal'ın Vol­kan'ı Bursa kar­şı­laş­ma­sın­da ta­ma­men iyi­leş­me­di­ği sü­re­ce hiç­bir şe­kil­de ris­ke et­me­me­yi dü­şün­dü­ğü öğ­re­nil­di. Volkan, Gaziantep maçından bu yana çalışmalarını tek sürdürüyor.

YANAL’DAN SARI KART UYARISI

Öte yan­dan Er­sun Ya­nal, sa­rı kart sı­nı­rın­da bu­lu­nan oyun­cu­la­rı­nın üze­ri­ne tit­ri­yor. Ya­nal'ın Meh­met To­pal, Ege­men Kork­maz, Eme­ni­ke, Kuyt, Gök­han Gö­nül gi­bi ilk 11'de sü­rek­li ola­rak oy­na­yan isim­le­re "Ha­kem­ler­le uğ­raş­ma­yın, kart gör­me­yin. Der­bi­de si­zlere ih­ti­ya­cım var" di­ye­rek oyun­cu­la­rı­nı uyar­dı­ğı öğ­re­nil­di. Son haf­ta­lar­da kad­ro­da sı­kın­tı ya­şan­ma­ma­sı adı­na di­ğer öğ­ren­ci­le­ri­ne de maç­lar­da sa­kin­lik­le­ri­ni ko­ru­ma­la­rı yö­nün­de uya­rı­lar­da bu­lun­du­ğu kay­de­dil­di.

Gökhan ve Bekir takıma döndü

Fe­ner­bah­çe, lig­de pa­zar­te­si gü­nü Bur­sas­por ile sa­ha­sın­da oy­na­ya­ca­ğı ma­çın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü. Gök­han Gö­nül ve Be­kir İr­te­gün'ün an­tren­ma­nın ta­ma­mın­da ta­kım­la bir­lik­te ça­lı­şa­bil­me­si tek­nik he­ye­ti mem­nun et­ti. Em­re Be­lö­zoğ­lu ile Cris­ti­an te­da­vi ve ha­zır­lık­la­rı­nı te­sis­ler­de sür­dür­dü. Vol­kan De­mi­rel-Sel­çuk Şa­hin iki­li­si de sa­ha­da ve sa­lon­da ay­rı bir prog­ram uy­gu­la­dı. Sa­rı-La­ci­vert­li oyun­cu­la­rın id­man bo­yun­ca son de­re­ce ne­şe­li ol­duk­la­rı göz­le­nir­ken an­tren­ma­nın ar­dın­dan ob­jek­tif­le­re poz ver­dik­le­ri gö­rül­dü. (bugün)

Haberin Devamı