Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de itiraf! 'Rehavet içindeler'

F.Bahçe'de itiraf! 'Rehavet içindeler'

Fenerbahçe Asbaşkanı Perek'ten takımın düşük formu hakkında itiraf geldi

F.Bahçe'de itiraf! 'Rehavet içindeler'

Fenerbahçe’de Ersun Yanal depreminin ardından hazırlık maçlarında bekleneni veremeyen futbolcular konusunda da eleştiriler geldi. Sarı-Lacivertli takımın asbaşkanı Tahir Perek, Başkan Aziz Yıldırım’ın “Futbolcular çok tatil yapıyor” eleştirisine destek verdi. “Aziz Yıldırımdoğru söylüyor. Aynı şeyi ben daha önce söylemiştim. İşin gerçeği bu. Beden olarak tatil yapmanın ötesinde ruhen tatildeler. Futbolcuların rehavet içinde oldukları anlaşılıyor. Bunlar bir bakıma ligde olacağına hazırlık maçlarında oluyor. Onedenle hazırlık maçlarında alınan olumsuz sonuçlar bizim lehimize diye düşünüyorum. Ligin başındaki ilk 5 maçta ta böyle olabilirdi” diye konuştu.

‘Sezon başı olması şans’

Sarı-Lacivertli takımın hazırlık döneminde aldığı olumsuz sonuçları değerlendirirken “Futbolcular, şampiyonluğun verdiği rahatlıkla biraz gevşedi. Bu sonuçlardan hazır olmadıkları anlaşılıyor. Zaman içinde eksiklikleri telafi edeceklerdir. Geçen sene de Konya mağlubiyetiyle başlamıştık. Maalesef sezon başlarında böyle şeyler yaşanıyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Islığın nedeni Galatasaray’

Asbaşkan Perek, 8 Ağustos’ta Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen Soma’ya yardım turnuvasında Chelseali Drogba’nın ıslıklanmasını da değerlendirdi. “Bunun nedeni Galatasaray ve Drogba’nınGalatasaray’da oynadığı dönemde o havaya uygun beyanatlar vermesi. Islıklama durumu hoş bir şey değil” ifadelerini kullandı. (Bugün)