Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe itirafı geldi!

F.Bahçe itirafı geldi!

Sarı lacivertlilerin uzun süre peşinden koştuğu Kevin Kampl'ın menajeri transfer hakkında konuştu

F.Bahçe itirafı geldi!

Ersun Yanal döneminde uzun bir süre Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı-lacivertli takım tarafından da "kurumsallık adına yalanlanmayan" ender isimlerden olan Kevin Kampl için yeni bir açıklama daha geldi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da "Biz Kampl'ı çok önceden izliyorduk" dediği Sloven yıldız için konuşan menajer Michael Ruhnau ilk kez Fenerbahçe hakkında konuştu!

FENERBAHÇE VE TRANSFER

Salzburg ile olan sözleşmesini uzatan ve bonservisinde 17 miyon avroya serbest kalır maddesi olan Kampl için itiraflarda bulunan Ruhanna, "Türkiye'den Fenerbahçe ile bir temasımız oldu ancak Salzburg'un Kampl projesinde ısrarcı olması sadece Fenerbahçe için değil Bayer Leverkusen için de olumsuz bir gelişme oldu. Salzburg, Kampl ile son ana kadar devam etmek istiyor ve yaptıkları yeni sözleşme ile de bunu gösterdiler" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Ersun Yanal'ın Kevin Kampl'ı transfer etmek istediğini ancak oyuncu için talep edilen 17 milyon avroluk bonservis bedelinden dolayı bu transferin zora girdiğini açıklamıştı. Yıldırım ayrıca, Kampl'ı 3-4 yıldan bu yana takip ettiklerini de dile getirmişti.

Haberin Devamı