Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz

Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.

Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, önemli açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan Erden Timur tehdit edilmesi hakkında konuşurken yabancı hakem talebinde bulundu.

 Erden Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"GERGİNLİĞİ ARTMAMASI GEREKİYOR"

"Keşke normal bir maç olsaydı. Bundan sonra çok az hafta kaldı, gerginliğin artmaması gerekiyor. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapmalıyız. Önerilerimiz var. Bir an evvel bunu düzeltmeliyiz."

 "HAFTADA İKİ DEFA HAKARETE UĞRUYORUM"

"Her şeyi yapmaya çalışıyorum gerçekten ama ne kadar anlaşılıyor bilmiyorum. Herhalde haftada iki defa hakaret ediliyor bana, hiçbir karşılık vermemeye çalışıyorum. Daha farklı şeyler yapmamız gerekiyor demek ki ama tüm önerileri de sunuyoruz. Bu işi çözüme erdirmek lazım."

"YABANCI HAKEM İSTİYORUZ"

"Yabancı hakem seçelim, bu sene ve geçtiğimiz senelerin hepsi incelensin. Madem ki yabancı hakem istiyor rakibimiz, biz de zaten istiyoruz. Yabancı hakemlerin kararlarının daha adil olduğunu düşünüyorsak, o hakemlere haftalar verelim, gerçekten incelesinler ve kime ne haksızlık yapıldıysa ortaya çıksın. Belki çok fanatik insanları rahatlatamayız ama geri kalanı rahatlatırız. Hepimizin hataları oluyor, bu hataları manipülasyonla kapatmaya kalkmayalım. Biz yabancı hakeme normalde de 'hayır' demiyoruz, olsun. Ancak öyle olmasın, böyle de olsun ki geçmişi de şeffaf bir şekilde inceleyelim."

Haberin Devamı

"BU İŞLER BÖYLE OLMAZ"

"Tehdit edildiğinizi düşünüyor musunuz?"

Erden Timur: "Onu tüm kamuoyu zaten görüyor. Bu işler böyle olmaz. Hukuki olarak ben gerekeni yapacağım ama doğru değil. Toplum gerilmesin diye cevap vermek istemiyorum."