Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri kazananı kim, şampiyon kim oldu? sorularına yanıt arıyor. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bugün ikinci günü yaşanıyor. 1 Temmuz’da başlayan güreşler 3 Temmuz’a kadar sürecek. Güreş mücadelesini canlı olarak TRT Spor'dan izlemek mümkün. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri, her sene haziran ayı sonu ile temmuz ayı başında Edirne'de düzenliyor. Pehlivanlar üç gün süresince er meydanında mücadele ederler. Son gün yapılan finallerde her boyun (kategorinin) birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlenir. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri kazananı belli oldu mu? Kırkpınar Yağlı Güreşleri birincisi 1. kimdir, 661. şampiyonu kim oldu, Ali Gürbüz elendi mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri İsmail Balaban kaçıncı, turnuvaya katıldı mı?

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ 2. GÜNÜ BAŞLADI

Edirne'de 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ikinci gün müsabakalarında Sarayiçi Er Meydanı'nda cazgırın anonslarıyla pehlivanlar güreş tuttu. Minik 1 boy 4 tur müsabakaları ile başlayan güreşlerde öğleden sonra başpehlivanlar kura çekiminin ardından eşleriyle güreş tutacaklar.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ ŞAMPİYONU KİM OLDU, BİRİNCİ BELLİ OLDU MU?

Şampiyon 3 Temmuz Pazar günü belli olacak. Bugünkü karşılaşmalarda favori isimlerden Ali Gürbüz turnuvaya veda etti.

Edirne'de düzenlenen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde erken final yaşandı. Başpehlivan Ali Gürbüz, ebedi altın kemere veda etti.

Haberin Devamı

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri 1-3 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.