Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu!

ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu!

A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek finale yükseldi. Filenin Sultanları Dünya Şampiyonası’nda üçüncü maçına çıkıyor. Kadın Voleybol Takımımız 6 maçtan galibiyetle ayrılırken şampiyonanın ikinci turu için heyecan dorukta. Türkiye üçüncü maçında ABD ile karşılaşacak. Peki, ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu!

ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu!

A Milli Kadın Voleybol Takımı Dünya Kadın Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi. Çıktığı 6 maçı da kazanan Filenin Sultanları, ABD karşısınında kritik mücadeleye çıkacak.

ABD TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye-ABD maçı 7 Ekim Cuma günü saat 18:30'da gerçekleşecek. Müsabaka (TRT Spor) kanalından canlı olarak aktarılacak.

FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ

7 Ekim Cuma

TSİ 16.00 Sırbistan-Tayland

TSİ 18.30 ABD-Türkiye (TRT Spor)

TSİ 20.00 Dominik Cum.-Almanya

TSİ 21.30 Polonya-Kanada

8 Ekim Cumartesi

TSİ 16.00 ABD-Tayland

TSİ 18.30 Sırbistan-Türkiye (TRT Spor Yıldız)

TSİ 20.00 Dominik Cum.-Kanada

TSİ 21.30 Polonya-Almanya

FIVB DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA PUAN DURUMU

FIVB Dünya Şampiyonası’nda ikinci turda F Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları, 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 17 puanla 2. sırada yer alıyor.

F Grubu’nda oluşan puan durumu ve şu şekilde: