Gazete Vatan Logo
NBA Curry: 'Sezonun en iyi maçını oynamayalıyım'

Curry: 'Sezonun en iyi maçını oynamayalıyım'

NBA'de son iki sezonun en değerli oyuncusu seçilen Golden State Warriors oyun kurucusu Stephen Curry, sezonun şampiyonunun belirleneceği 7. maç öncesinde açıklamalar yaptı.

Curry: 'Sezonun en iyi maçını oynamayalıyım'

Cleveland Cavalier'a karşı bir ara 3-1 önde oldukları seride bu gece 7. maça çıkacak olan Golden State Warriors'ta Stephen Curry yol haritasını çıkarmış durumda. "Kariyerimin olmasa da bu sezonun en iyi oyununu sahaya koymam lazım." diyen Curry, bunun illa ki 50 sayı atmak anlamına gelmediğini, oyunun temposunu kontrol edebilecek durumda olmasının gerektiğini belirtti.

Seride şu ana kadar oynanan altı maçın dördünde koyduğu performansın kendi beklentisini karşıladığını belirten Curry, 7.maçta bir başka iyi maç çıkarmasını gerektiğini, en iyilerin bunu yapması gerektiğini söyledi.

Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla LeBron James ve Cleveland görevlilerine bir takım eleştiriler yapan eşi Ayesha Curry hakkında da konuşan 28 yaşındaki oyuncu şakayla karışık bir şekilde "Evdeki internet bağlantısını kesmem gerekebilir." dedi.