Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Cumhurbaşkanı ertelemeye onay vermiş

Cumhurbaşkanı ertelemeye onay vermiş

Cumhurbaşkanı Recep Teyyip Erdoğan, İran ziyareti dönüşünde gazetecilere verdiği röportajda Fenerbahçe otobüsüne ateş açılması hakkında da görüşlerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı ertelemeye onay vermiş

Lig ve kupa maçlarının ertelenme kararını olumlu bulduğunu ifade eden Erdoğan, kulüplerden gelen bu teklifi olumlu bulduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı ayrıca Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ve Emre Belözoğlu ile de görüştüğünü belirtti.

Tayyip Erdoğan yaşananlarla ilgili sözlerine ise şöyle devam etti:

"Şu anda o konuda odur budur demeyelim. Aziz Bey’i de aradım. Teknik direktör İsmail kardeşimi iki kez aradım, takım kaptanı Emre Belezoğlu’nu iki kez aradım. Gerek Kulüpler Birliği gerek federasyonun bizimle irtibatları oldu.

Hükümetimizin de hiç olmazsa bir hafta erteleme tavsiyesi vardı, benimle paylaştılar ben de aynı kanaatleri o geçmişten gelen birisi olarak ‘isabetli olur’ diye ifade ettim. Çünkü psikolojik olarak bir yıkım var.

‘Bütün lig bir hafta tatil edilirse kupayla beraber isabet olur’ dedim. Onların da kararları o doğrultudaydı. Onlar o konuyu çalıştılar, ‘ne dersiniz’ dediler, ‘İsabetli olur’ dedik."