Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş’tan servet istediler!

Beşiktaş’tan servet istediler!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in sol stoper için bir numaralı favorisi River Plate'de forma giyen Eder Balanta.

Beşiktaş’tan servet istediler!

Tecrübeli teknik adam yaşı geçkin, Beşiktaş'a sadece para için gelmek değil de, kariyer için isteyen, genç, aynı zamanda da tecrübeli bir isim arıyor. Güneş'in bu tarifine uyan iki numaralı isimse Flamengo forması giyen Samir oldu. Sözleşmesi biten Balanta için rakamla uçarken, Samir için yapılan araştırmada da Brezilyalıların akıl almaz rakamlar istediği ortaya çıktı.

Flamengo'nun 21 yaşındaki Samir için 9 milyon euro bonservis bedelini, hem de tek seferde ödenmek koşuluyla istediği bildirildi. Güneş'in bu yüzden Samir için bastıramadığı bildirildi.

Scout ekibinden iki bomba: Ramirez ve Campbell

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş sol stoper, Başkam Fikret Orman ise kaleci transferinde diretiyor.

İkisinin de ortak düşüncesi ise Euro 2016'dan sonra özellikle Oğuzhan Özyakup'u ellerinde tutmanın imkansız olduğu. Aynı şekilde Ricardo Quaresma'nın 34 yaşına geleceği ve şampiyon olunması durumunda da Gökhan Töre için Slaven Bilic'in kapıya reddedilemeyecek bir teklifle gelmesi.

Bu yüzden siyah-beyazlı scout ekibi gelecek sezon için sözleşmesi biten, oyununun iki yönünü oynayabilecek isimler ve yine iki kanadı da etkin şekilde kullanabilecek isimler üzerinde de çalışıyor. Stoper ve kaleci konusunda scout ekibi topu yönetime atarken, bu iki mevki içinse geniş çaplı bir rapor sunuldu.

Haberin Devamı

Scout ekibinin verdiği raporda Southampton'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gaston Ramirez ile Türk takımlarının daimi gözdesi Joel Campbell'ın adı ön plana çıkmış durumda. İki oyuncuya şimdi yapılacak teklifle sezon bitmeden sözleşme yapılması tavsiye edildi.

(Fotospor)