Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Beni Türk hekimlerine emanet edin'

'Beni Türk hekimlerine emanet edin'

Gaziantepspor maçında sağ diz ön çapraz bağları kopan Rhodolfo ameliyatının Türkiye'de yapılmasını istedi

'Beni Türk hekimlerine emanet edin'

BEŞİKTAŞ’IN Brezilyalı futbolcusu Luiz Rhodolfo önceki gün oynanan G.Antep maçında çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. Mücadelenin 20. dakikasında oyundan alınan ve hemen hastaneye götürülen Sambacı’nın kontrollerinde sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi.

BUNUN üzerine siyah-beyazlı yöneticiler, bıçak altına yatması gereken Brezilyalı’ya “Biz doktorlarımıza güveniyoruz ancak eğer senin aklında en ufak bir şüphe varsa ameliyatını istediğin yerde yaptırtabiliriz” dediler. Rhodolfo ise bu öneriye “Hayır, ülkeme ya da başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Doktorumuz Sarper hocayı tanıyorum. Kendisinin çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum. Ameliyatımın burada yapılmasını istiyorum” yanıtını verdi.

2 GÜN HASTANEDE

11 yıl önce aynı yerden sakatlanan Brezilyalı oyuncuyu dün akşam Acıbadem Fulya Hastanesi’nde siyah-beyazlıların sağlık kurulu başkanı Op. Dr. Sarper Çetinkaya ameliyat etti. 2 gün hastanede kalacak olan 29 yaşındaki oyuncu ayrıca re-habilitasyon ve tedavi sürecini de Türkiye’de geçirmek istediği-ni yöneticilere iletti.

Haberin Devamı

RHODOLFO’NUN yaşadığı sakatlık nedeniyle moralinin bozulduğu, sezonu kapattığını öğrendikten sonra yöneticilerle yaptığı konuşmada “Benim esas üzüntüm, bu zor zamanda takım arkadaşlarımı yalnız bırakacak olmam” dediği ifade edildi.