Gazete Vatan Logo
Futbol Avrupa'da yarı final heyecanı

Avrupa'da yarı final heyecanı

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin birbirinden heyecanlı yarı final karşılaşmaları futbolseverlere büyük heyecan yaşatacak.

Avrupa'da yarı final heyecanı

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Benfica karşısında vereceği finale çıkma mücadeleleri nefesleri kesecek. Avrupa'nın bu seneki en iyi ekipleri Borussia Dortmund, Bayern Munih, Barcelona ve Real Madrid Şampiyonlar Ligi’nde, Fenerbahçe, Benfica, Chelsea ve Basel de Avrupa Ligi’nde zirve mücadelesine devam edecek.

YARI FİNAL İLK MAÇLARI YİNE D-SMART’TA

Futbolda Avrupa’nın en prestijli iki kupasında yarı final ilk maçlarının heyecanı, Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart’ta yaşanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Avrupa’nın en iyi 4 takımı, 25 Mayıs’ta finalde kendilerine yer bulabilmek amacıyla, yarı final ilk maçlarında avantaj arayacak.

Şampiyonlar Ligi'nin yarı final ilk maçlarında; 23 Nisan Salı saat 21.45’te Almanya’da Bayern Munih, Barcelona’yı konuk ederken, 24 Nisan Çarşamba saat 21.45’te Dortmund, Real Madrid ile kozlarını paylaşacak. Bayern Munih – Barcelona maçı STAR TV'de ve HD kalitesiyle D-Smart 24. Kanal Star HD’den naklen yayınlanırken, Borussia Dortmund – Real Madrid maçı naklen ve sadece, D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de ekrana gelecek.

Perşembe günü ise heyecan UEFA Avrupa Ligi ile devam edecek ve sahneye temsilcimiz Fenerbahçe çıkacak. Sarı Lacivertli ekibimiz, Portekiz’in önemli takımlarından Benfica’yı ilk maçta 22.05’te İstanbul’da konuk edecek. Dev maç yine Star TV'de; HD kalitesiyle naklen D-Smart 24. Kanal Star HD’den ekrana gelecek. Yarı finalin diğer maçında İsviçre ekibi Basel ile, kupanın favorilerinden Chelsea kozlarını paylaşacak. HD farkıyla Basel - Chelsea maçı ise D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de ekrana gelecek.

Program Şöyle:







MaçTarihSaatKanal
Bayern Münih - Barcelona23 Nisan21.4524. Kanal Star TV HD
B. Dortmund - Real Madrid24 Nisan21.4577. Kanal Smart Spor
Fenerbahçe - Benfica25 Nisan22.0524. Kanal Star TV HD
Basel - Chelsea25 Nisan22.0577. Kanal Smart Spor

Haberin Devamı