Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın Avrupa'da kader günü!

Aslan'ın Avrupa'da kader günü!

Sarı-kırmızılı yönetim bugün İsviçre'de UEFA yetkililerine Finansal Fair Play için sunum yapacak.

Aslan'ın Avrupa'da kader günü!

Başkan Mustafa Cengiz ve heyeti tüm sorulara çalıştı, mali raporlar da UEFA için detaylarıyla hazırlandı. Şeffaflık vurgusu yapacak olan başkan Cengiz, bütün ayrıntıları Avrupa futbolunun patronuyla paylaşacak.

G.SARAY’IN Avrupa’daki geleceğini belirleyecek olan UEFA görüşmelerinde kritik gün geldi çattı... Başkan Mustafa Cengiz ve ekibi dün İsviçre’ye giderken bugün sabah saatlerinde başlayacak toplantıda bir sunum yapılacak. Başkan Cengiz, yönetici ve idarecilerin de yer aldığı bir ekip ile UEFA Finansal Fair Play görüşmelerine girmeye hazırlanırken ekibine her fırsatta “Bizim ceza alacak bir durumumuz yok” diyerek de moral veriyor.

BAŞKAN, sık sık “Biz her şeyimizi ceza almayacak gibi UEFA’ya anlatacağız. Şeffaflık bizim için çok önemli.” ifadelerini kullanıyor. Bu sözlerle toplantıya hazırlanan yönetimin ise bugün yapılacak toplantıda üzerinde duracağı konu başlıkları ve altını çizeceği detaylar ise şöyle:

1- ARTIK ŞEFFAF OLACAĞIZ!

BAŞKAN Mustafa Cengiz, şeffaf ve denetlenebilir bir kulüp mesajı verecek. Cengiz, göreve gelmesinin ardından başka bir kulüp yapısının olduğu ve geçmişteki hataların yapılmayacağının altını çizecek.

Haberin Devamı

2- MAAŞLAR AKSAMAYACAK!

Tüm oyuncuların geçmişten kalan alacaklarının da ödenmesi Musafa Cengiz’in en büyük dayanağı olacak. Bundan sonra tüm sporcuların paralarının zamanında ödeneceği sözü ve başkanın cebinde.

3- YERLİLER TL’YE GEÇİYOR!

Döviz kurundaki dalgalanmalar da başkanın mali tablolarda dikkat çekeceği noktalardan biri. Ayrıca Mustafa Cengiz bir detayın daha altını çizecek bu başlığın altında. Yeni sezon ile birlikte yerli oyuncular ile yapılacak kontratların tümü Türk Lirası cinsinden olacak. Yani kur farklarının etkisi daha da azaltılacak.

4- TARAFTAR KOZU MASADA

LİGDE en yüksek seyirci ortalaması G.Saray’da. Ayrıca Avrupa maçlarında G.Saray taraftarının ağırlığı rakamlarla UEFA’ya bir kez daha hatırlatılacak. Altı çizilecek nokta ise G.Saray’ı Avrupa dışında bırakmanın tüm Türkiye’ye zarar vermek olacağı...