Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan 'Kaya' gibi

Aslan 'Kaya' gibi

Süper Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray, Torku Konyaspor’a konuk oldu.

Aslan 'Kaya' gibi

9’da Sabri ‘geçen hafta Selçuk’a asistim şansa değildi’ diyerek yaptı ortasını, Burak ön direk koşusunu kafa vuruşu ile tamamladı: 1-0. Rahatladı G.Saray.. Takım şablonu olarak özüne dönen sarı kırmızılılarda en çok göze batan konu ise ilk yarı boyunca yerlilerin sağda (Sabri-Umut-Burak-Selçuk), yabancıların solda (Carole-Sneijder-Podolski) şeklinde kümelenip birbirleri ile iletişimlerinin zayıf olmasıydı. 37’de Konya’nın serbest vuruşunda Meha, -onu tanımayanlara- kimliğini gösterdi, Muslera’yı avlayıp dengeyi getirdi: 1-1.
CAROLE ATILDI, KÂBUS BAŞLADI
ASLAN bir an dengesini kaybetse de imdadına Torku Konya kalecisi Kaya yetişti... Serbest vuruşta rahat pozisyonda topu yumruklamayı bile başaramadı, Semih’e arkası dönükken çarpan top ağlara yuvarlandı: 2-1.
58’de ucuz bir sarı kart gören Carole, 67’de Fırat Aydınus’un bir kez daha hışmına uğrayıp ikinci sarıdan atılınca G.Saray için kâbus başladı... Ancak Konya’nın atakları bir türlü dengeyi getiremezken Sneijder (89, 90+5) cezayı duble yaparak kesti, takımının galibiyetini perçinledi.

Haberin Devamı

ASİST KRALI SABRİ REYİZ

SÖZLEŞMESİNİN uzatılması nedeniyle çok eleştirilen Sabri Sarıoğlu cevabını sahada veriyor. Geçen hafta Selçuk’a asist yapan Sabri dün de Burak ve Sneijder’e gol attırıp asist sayısını 3’e çıkardı.