Gazete Vatan Logo
Futbol Aslan’ın gözü Toprak’ta!

Aslan’ın gözü Toprak’ta!

G.Saray, Toprak transferiyle yerli savunmaya dönecek

Aslan’ın gözü Toprak’ta!

Cris ve Ujfalusi’den yararlanamayan G.Saray, Ömer Toprak’ı kadroya katıp .

G.SARAY, yabancı transferinin yanı sıra bir de stoper takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ujfalusi’nin sakatlanmasının ardından transfer edilen Cris’in de beklentileri karşılayamaması, Fatih Terim’in arayışlara girmesine neden oldu. Cris’in yerine istenilen oyuncu ise Bayer Leverkusen’de forma giyen milli oyuncu Ömer Toprak.

GELECEK sezon yabancı kontenjanının azalacağını da hesaba katan Terim, Cris ve sözleşmesi bitecek olan Ujfalusi ile yolları ayırıp kontenjanını başka alanlarda kullanmanın hesapları içinde. Semih Kaya ile Ömer Toprak’ı birlikte oynatmak isteyen ve bu iki ismin yanında Dany’i de düşünen Terim, 23 yaşındaki oyuncu için idari koordinatör Şükrü Hanedar’ı görevlendirdi.

SICAK BAKIYOR

HAMİT Altıntop transferinde de kilit rol oynayan Hanedar, bu transfer için de görüşmelerini sürdürürken yardımcı antrenör Ümit Davala da Ömer Toprak’la her an iletişim halinde. Milli oyuncunun da G.Saray’ın teklifine sıcak baktığı ve Fatih Terim ile çalışmak istediği de bilinirken yönetimin Alman kulübüyle resmi temaslara bu hafta başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı