Gazete Vatan Logo
Futbol Arda'dan yeni forma yorumu

Arda'dan yeni forma yorumu

Milli Takım kaptanı Arda Turan, İsveç maçında millilerin giyeceği yeni forma hakkında konuştu.

Arda'dan yeni forma yorumu

Nike Milli Futbol Takımları için hazırladığı yeni iç saha ve deplasman formalarını beğeniye sundu. 24 Mart Perşembe günü Antalya’da oynanacak Türkiye-İsveç hazırlık karşılaşmasında Türkiye A Milli Takımı, yeni formalarıyla sahada yer alacak.

Yeni formayı giymek için sabırsızlanıyorum; umarım büyük başarılara imza atacağız

Yeni formaları gördüğü zaman çok heyecanlandığını belirten milli oyuncu Arda Turan, yeni formaların hak edilen bir başarının ödülü olarak gördüğünü belirtti. Formanın tasarımını oldukça beğendiğini söyleyen Arda Turan şöyle devam etti: “Ülkemizdeki diğer insanları da heyecanlandıran bir forma olacak diye düşünüyorum. Siyahtan kırmızıya doğru gitmesi ve kırmızıyı ön plana çıkartması oldukça hoş olmuş. Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli değerlerini temsil eden renk ‘Kırmızı’. Formalar da sadece Milli Takım’ı değil, Türkiye’yi ve Türk kültürünü bundan iyi yansıtamazdı. Numaralarında beyaz olması ayrıca dikkat çekici olmuş. Forma beni çok heyecanlandırıyor ve üstüme giymek için sabırsızlanıyorum. Bence bu renklerle ve bu formalarla büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Haberin Devamı

Milli Takım forması benim giydiğim tüm formalardan daha değerli

Kendisi için Milli Takım’da oynamanın forma giydiği tüm takımlardan daha önemli olduğunu belirten Arda Turan, “Bunun karşılığını sahadaki mücadelemle, alnımın son terine kadar vermek için çabalıyorum. Bu konuyla ilgili olarak aileme, arkadaşlarıma, çevreme ve ülkeme karşı büyük bir sorumluluğumun olduğunu düşünüyorum. Bu sorumluluğun gereklerini de sonuna kadar yerine getiriyorum. Bir insan hayatta ne yaparsa yapsın, ülkesine hizmet etmeli diye düşünüyorum. İnşallah ilerde benim de çocuklarım olduğu zaman böyle bir yapıya sahip olsunlar isterim. Bir insanının ülkesine bağlılığı, vatanına sahip çıkması benim için çok önemli” dedi.