Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Aradığınız Fırtına'ya ulaşılamıyor

Aradığınız Fırtına'ya ulaşılamıyor

Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Torku Konyaspor'a 2-1 yenildi.

Aradığınız Fırtına'ya ulaşılamıyor

Ne Galatasaray yenilgisiymiş be! Sen gel lige adına yaraşır bir şekilde Fırtına gibi giriş yap, ilk 4 hafta oynadığın futbolla herkesin alkışını al, sonra da birden bire kayıplara karış. Evet, Trabzonspor’dan bahsediyoruz.

Aykut Kocaman’ın artık klasikleşen katı savunması Avni Aker’de de tıkır tıkır işleyince ilk yarıyı izlerken uyuyakalmak üzereydik. Tam uyayacaktık ki 26’da Yusuf ortaladı, Serkan’ın yumruğu kısa düştü. Medjani’nin önünde kalan topa vuruşu, N’Doye’a çarpıp savunmayı kontrpiyede bıraksa da Ali Turan can havliyle topu çizgide çıkardı. Sonrasında karşılıklı cılız ataklar sonuç vermeyince ilk yarı da böyle bitti.

BASKI VAR AMA...

47’deki frikikte Yusuf müthiş vurdu, top üst direkten geri geldi. Onun hemen ardından ise Konya penaltı kazandı. Dışarıda mı, içeride mi tartışmaları arasında Mustafa Yumlu, Rangelov’u düşürdü. 51’de topu başına geçen Meha takımını öne geçirdi.

Golü yiyip kendine gelen Fırtına, 59’da Constant’ın ortasında sürpriz golcüsü Medjani’nin kafasıyla beraberliği buldu. Ardından gelen baskı bir türlü sonuç vermezken 70’teki oyuncu değişikliklerinin ardından skor da değişti ve Rangelov’un pasında Traore, Trabzon’u şoka soktu. Kalan dakikalarda rakibini ablukaya alsa da aradığı golü bulamayan bordo-mavililer kan kaybetmeye hızlı bir şekilde devam etti.

Haberin Devamı

Süper Lig'de üst üste 3. yenilgisini alan Trabzonspor, 10 puanda kaldı. Aykut Kocaman'ın takımı Konyaspor ise puanını 12'ye çıkartarak üst sıralara tırmandı.