Gazete Vatan Logo
Galatasaray 4 kulüp ve en az 2 yıldız vaat etti

4 kulüp ve en az 2 yıldız vaat etti

G.Saray Teknik Direktörü Cesare?Prandelli,sarı-kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal tarafından kandırıldığını ima etti:

4 kulüp ve en az 2 yıldız vaat etti

G.SARAY Teknik Direktörü Cesare Prandelli dün kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasıyla gündemi salladı... İtalyan hoca kulübün eski başkanı Ünal Aysal’ın kendisini kandırdığını ima etti ve şu ifadeleri kullandı:

“ÖNCELİKLE herhangi bir sorumluluktan kaçmadığımı, tüm yapıcı eleştirileri kabul ettiğimi söylemek isterim. Eski başkanımız beni çok önemli ve yenilikçi bir proje ile ikna etti. Bu projeye göre; Avrupa’da, 1’i İtalya’dan, 1’i Almanya’dan ve 1’i İngiltere’den olmak üzere, 3 kulüp satın alınacak ve bu kulüpler, G.Saray ile birlikte benim kontrolümde olacaktı.

BENİM idealimdeki kadroda 20 oyuncu ile birlikte altyapıdan 4 oyuncu daha vardı. Böylece kadronun kalitesini artırarak geçtiğimiz sezon yaşanan istikrarsızlığın önüne geçmeyi planlıyorduk.

‘ELEŞTİRDİ, İSTİFA ETTİ’

GÖREVE başladıktan sonra Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. Ve bu isimlerden en az 2’sini kadromuza katmak istiyorduk. İmzayı attıktan 20 gün sonra ise bunun tam tersine yönetim kurulu üyesi Ebru Hanım (Köksal), samimi bir şekilde, ekonomik olarak böyle bir gücümüzün olmadığını ifade etti. Başkan ise bu durumun üstesinden kendisinin geleceğini söyleyerek başka isimler önermeye devam etti. Sonrasında yaşananları biliyorsunuz.

Haberin Devamı

BİZ durumu kabul ederek kollarımızı sıvadık, elimizdeki takımdan maksimumu almak için çalışmaya devam ettik. 32 kişilik bir oyuncu kadrosuyla antrenman yapıyoruz. Biz oyuncu almasak da kadromuzdan oyuncu da göndermedik. Bu kadar geniş bir gruba sahipken zorlukların ne olduğunu anlamak pek zor değil.

SONRASINDA Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi başladı, kolay olmayacağını hemen anladık ama demoralize olmadık. Başkan ise ilk olarak oyunumuzun kalitesini eleştirdi, daha sonra da fazla bir açıklama yapmadan istifa etti.”

‘Kazanmak için geldim para kazanmaya değil’
PRANDELLI, açıklamasında sözleşmesinin hiçbir şarta bağlı olmadığını belirtip “Bilakis, ben buraya kazanmak için geldim. Para kazanmaya değil. Geçmişim çok açık ve nettir. Her zaman sorumluluklarımı almışımdır ve karşılığında hiçbir şey beklememişimdir.
TARİHİ başarıyı elde edebilmek için çok çalışıyorum, şimdiden katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ve bunu başarabileceğimize hâlâ inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı