Gazete Vatan Logo
Futbol27.5 Milyon Avroluk Kulübe

27.5 Milyon Avroluk Kulübe

27.5 Milyon Avroluk Kulübe

Drogba’nın yedek başladığı maçta Türkiye en pahalı kulübeyi görmüş oldu.

Haberin Devamı

EVRE arası yapılan takviyelerle adeta ‘çilek tarlası’na dönen G.Saray, Türkiye’de bir ilke imza atmış oldu.. Kadrodaki bolluk nedeniyle birçok yıldızın forma için savaş verdiği sarı-kırmızılıların dün Akhisar deplasmanındaki yedek kulübesi görülmeye değerdi.. Teknik direktör Fatih Terim Didier Drogba’nın yanı sıra Nordin Amrabat ve Eboue gibi iki yıldızını daha yanında oturturken kulübenin ‘transfermarkt’ sitesinin verilerine göre toplam değeri 27.5 milyon Euro’yu buldu.
EN UCUZU GENÇ ERAY
BÖYLELİKLE ülkemizin en değerli yedek kulübesine sahip olan Cimbom, Süper Lig’de tam 3 takımın toplam değerini de geride bırakmış oldu.. Akhisar, Elazığ ve Karabük’ü sollayan sarı-kırmızılılarda Drogba, Eboue ve Amrabat’ın yanı sıra Hakan, Engin, Emre Çolak ve genç Eray da karşılaşma boyunca Terim’den şans bekleyen oyuncular arasında yer aldı.

BALTA’YI SİLDİ

Kenarda patlamaya hazır tuttuğu yıldızlarıyla maçı çevirmeyi başaran Fatih Hoca, oyuncu tercihleriyle de Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Schalke maçı öncesi önemli mesajlar verdi.. Daha önce karşılaşmaların 2. devresinde şans verdiği Emre ve Engin’e şans vermeyen başarılı çalıştırıcı, yabancı kontenjanındaki sıkıntıya rağmen Hakan Balta’yı devreye sokmayıp bu oyuncuyu defterden sildiğini adeta belgelemiş oldu..

Sizin İçin Seçtiklerimiz