Gazete Vatan Logo

Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Zayıflamak isteyen kişiler birçok yöntemi deneyerek olumlu sonuç almaya çalışırlar. Tabi bunun için dikkat çekici bazı tarifler olduğu bilinmektedir. Bunların başında ise yoğurt kürü yer alır. Yoğurt kürünün zayıflamak için ideal bir karışım olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle sağlıklı bir şekilde zayıflamak için yoğurt küründen destek alınabilir. 

Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Yoğurt Kürü Nedir? 

Yoğurt kürü, yoğurdun içerisine farklı ürünlerin girmesi ile ortaya çıkan bir tariftir. Bu tarifin birçok değişik yoldan elde edilme şansı vardır. 

Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri 

Yoğurt kürü yaparak zayıflamak kolayca mümkündür. Bunun için hazırlanan yoğurt kürü sabah kahvaltıdan yarım saat önce tüketilebilir. Ayrıca yatmadan yarım saat kadar önce yoğurt kürü tüketmek zayıflama şansı elde etmeye yarar

Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

1- Zerdeçallı yoğurt kürü;

4 yemek kaşığı yoğurt, yarım limon ve 1 çay kaşığı zerdeçal bir kapta karıştırılır. Bu kürü gece yatmadan önce tüketmeniz gerekir.

2- Sodalı yoğurt kürü;

Yarım limonun suyu ve 3 yemek kaşığı yoğurt karıştırılır. Ardından 1 şişe maden suyu bu karışıma eklenir. Sabahları kahvaltı yapmadan önce bu kürü tüketebilirsiniz. Arzu eden kişiler ise yatmadan önce kürü tüketme şansına sahiptirler. 

3- Maydanoz ve dereotlu yoğurt kürü;

4 yemek kaşığı yoğurdu bir kaba alın. İçerisine 5 dal maydanoz ve 5 dal dereotu doğrayın. Bu malzemeleri iyice karıştırın. Hazırladığınız kürü gece yatmadan 1 saat önce tüketebilirsiniz. İsteyen kişiler ise sabah hiçbir şey yemeden önce bu yoğurt kürünü tüketebilirler. 

Haberin Devamı

Yoğurt Kürü Zayıflamak İçin İşe Yarar mı?

Diyet yapan kişilerin listelerinde yoğurdun muhakkak yer aldığı görülmektedir. Çünkü yoğurt zayıflama sürecinde en önemli ürünlerden birisidir. Doğal olarak yoğurttan yapılan kürün işe yaraması beklenen bir durumdur. Bunun yanında yoğurt kürü geniş kitlelerce zevkle kullanılmaktadır.

Yoğurt kürünün son derece kullanışlı olan bir karışım olduğu dikkat çekmektedir. Hazırlanan kürün genel olarak kahvaltıdan önce sabahları tüketilmesi faydalı olmaktadır. Ayrıca gece yatmadan önce yoğurt kürü tüketmekte önem arz etmektedir. Malzemeler zaman zaman değişebilir. Zaten ana malzeme yoğurt olarak bilinir.