Gazete Vatan Logo

Tilya Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tilya Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Tilya kürü dönemin en popüler zayıflama kürleri arasında yer almaktadır. Üstelik bu kür sayesinde hedeflenen kiloya çok daha rahat ulaşmak mümkündür. Kür içeriği tamamen doğal malzemelerden oluşmaktadır. 3 ay gibi kısa bir sürede 8 kiloya kadar vermek mümkün hale gelmektedir. Özellikle emziren annelerin denediği ve onlar için faydalı olan kürlerden biridir.

Tilya Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tilya Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

1 litre kaynamış su içerisinde 10 gr kadar ıhlamur katılmaktadır. Ardından 10 adet kuşburnu koyularak kaynamaya devam etmektedir. Bu tarif toksinlerin ve vücutta toplanan ödemin kısa süre içerisinde atılmasına yardımcı olur.

Tilya Kürü Tarifi ve Zayıflama Önerileri Nelerdir?

Oldukça etkili tilya kürü sayesinde zayıflamak hem daha kolay hem de hızlıdır. Bu kür sağlıklı beslenen herkesin tükettiği içeriklere sahiptir. 1 litre kaynamış su içerisinde 10 adet kuşburnu ve 10 gram kadar ıhlamur bitkisi koyulmaktadır.

Bu sırada kaynamaya devam eden suya vitaminler ve besin değerleri geçmektedir. Sağlıklı olarak hazırlanan küt vücuttaki yağların parçalanmasına ve kısa sürede atılmasına katkı sağlar. Aynı zamanda içerisinde altın otu koyularak vitamin değerleri de arttırılmaktadır.

Tilya Kürü Nasıl Yapılır?

Tilya kürü için ilk olarak 1 litre su kaynatılmaktadır. Ardından içerisinde 10 gr ıhlamur, 10 gr altın otu ve 10 adet kuşburnu eklenir. Hazırlanan bu tarif bir süre ocakta kaynamaya devam eder. Renk alan su daha sonra sıcak ya da soğumaya bırakılarak tüketilir.

Haberin Devamı

Yeni doğum yapan kadınlar başta olmak üzere emziren anneler için de uygun olan zayıflama kürlerinden biridir. Limon ya da şeker ilavesi gerektirmeyen bu tarif sayesinde kilo verme hızı neredeyse iki katına çıkmaktadır.

Tilya Kürü Nasıl Kullanılır?

Tilya kürü sıcak ya da soğuk şekilde tüketilmektedir. Suyun içerisinde bekletilen bu otlar daha sonra sindirim sistemini çalıştırmaya başlamaktadır. Bu sayede vitamin ve besin değeri alımı da hızlanmaktadır.

Tilya Kürünün Faydaları Nelerdir?

Tilya kürü kalp ritmini dengeler ve kilo verme hızını arttırır. Vücudunda yağlanma problemi olan kişiler için en etkili ürünlerden biridir. Bu sayede kısa süre içerisinde kilo vermek hızlı hale gelmekte ve vücut şekillenmektedir.