Gazete Vatan Logo

Saç ektirmede DHI tekniğinin avantajları

DHI tekniği en çok tercih edilen ve en çok önerilen saç ektirme yöntemidir. DHI tekniğinde saç kökleri tek tek alınarak yine tek tek ekilir, çok tercih edilme sebebi çok avantajları olmasıdır elbette. DHI yöntemini farklı kılan, saç köklerinin teker teker alınarak hiç bekletilmeden direkt ekilmesidir

Saç ektirmede DHI tekniğinin avantajları

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanlarına, DHI yöntemi neşter kullanılmayan ve dikiş gerektirmeyen bir cerrahi işlemdir. Seans aralıkları kişinin durumuna göre belirlenir. Seanslar arasında diğer yöntemlerdeki beklemek gerekmez, saç köklerinin tek tek alınarak ekim işleminin yapıldığı bir uygulamadır. Operasyonun ardından kesinlikle kesik ya da yara izi kalmaz. Cinsiyet farkı olmaksızın hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilir. DHI tekniğiyle yapılan ameliyattan sonra iyileşme oldukça hızlı gerçekleşir ve hasta gündelik hayatına çok çabuk devam edebilir.

DHI tekniğiyle saçın dışında kaş ve sakal ektirme işlemleri de yapılır

Alınan saç köklerinde herhangi bir problem oluşmadığından istenen sayıda saç kökü ekim işlemi yapılabilir. DHI tekniğinde alınacak saç kökü miktarı diğer tekniklere göre çok daha fazladır. Saç ektirme ameliyatı esnasında hastaya lokal anestezi uygulanarak ekim işleminin gerçekleştirileceği bölge hissizleştirilir. DHI tekniğinde, DHI motoru denilen ince uçlu cihaz kullanılarak ekim işlemi yapılır. Böylece daha kısa sürede çabucak saç ektirme işlemi tamamlanır. Ekilen saç kökü sayısıyla aynı sayıda saç teli çıkar. Bir seansta 4.000 ile 7.000 arasında saç kökü alınıp ekilebilir. DHI tekniği sayesinde kişi tamamen kelleşmiş olsa bile göğüs ve bacak bölgesinden de kıl kökü alınarak kafa bölgesine ekim işlemi yapılabilir. DHI tekniği kötü saç ekimlerini düzeltmek için de kullanılabilir. DHI tekniğiyle hasta beklentilerine ve hayallerine kavuşmuş olur.

Haberin Devamı

DHI tekniğinde saç kökünün alındığı bölgeden olması gerektiğinde çok ve hatalı kök alınırsa o bölgede açıklık ve seyrelme oluşur. DHI tekniğinin ince telli saçlarda uygulanması biraz daha zordur. Bunun için saç ekimi merkezinin ve saç ekimi ekibinin özenli bir şekilde seçilmesi gerekir. DHI tekniğiyle gerçekleşen saç ekimi son derece doğal görünümlü olup doktorların ve hastaların en fazla talep ettiği yöntemdir. Her açıdan oldukça kalıcı ve kesin çözüm sunmaktadır.