Gazete Vatan Logo

Ameliyatsız burun estetiği yaptırmak mümkün mü?

Ameliyatsız burun estetiği yaptırmak mümkün mü?

Evet, ameliyatsız burun estetiği ile bıçak altına yatmadan çok kısa süre içinde burun estetiği yaptırmak mümkün. Ameliyat olmadan burnunu düzelttirmek isteyenler için heyecanlandırıcı, yeni bir alternatiftir. Ameliyatla aynı imkanları sunan bu yöntem, hissedilen acının yok denilecek kadar azaltılması, sonuçların daha hızlı görülmesi ve daha hızlı iyileşme süreci gibi ekstra faydalar da sunar.

Burun estetiği ameliyatsız nasıl mı yapılır?

Ameliyatsız burun estetiğinde amaç buruna şekil vermek, kontur uygulaması yapmaktır. Bu operasyonda botoks ve dolgu malzemelerinden faydalanılır. Ameliyatlı prosedürün yanı sıra bu dolgu maddeleriyle istenilen sonuçlara çok daha çabuk ulaşılır. Üstelik iyileşme süresini de minimuma indirger. Burundaki küçük oransızlıkları düzeltip, genel görünüşünüzü değiştirmekte çarpıcı sonuçlar verir.

15 dakikada burun estetiği fırsatı

Burun estetiği artık eskisinden çok daha hızlı ve kolay gerçekleştirebiliyor. Ameliyatsız burun estetiğiyle 15 dakikada urun estetiği ile ameliyat olmaksızın burnunuzun görüntüsünü değiştirip, hayal ettiğiniz güzelliğe kavuşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ameliyatsız burun estetiğinde burnun ihtiyacına göre botoks veya dolgu tedavilerinden birisini uygularız. Yüze yapılan bu enjeksiyonlar eskiden sadece göz kenarı (kazayağı) gibi kırışıklarınazaltılmasında kullanılıyorken artık burun tümsekleri ve çıkıntıları gibi orantısızlıkların düzeltilmesinde de kullanılmaya başlandı.

Ameliyatsız burun estetiği diğer yöntemlere kıyasla hem acısız ve hem de kısa bir sürede tamamlanır. Tedavi sırasında gerekli olan bölgeye yüz dolgu maddesini enjekte ederek ve sorunun giderilmesi sağlanır. Bu prosedür sonrası burnunuzun büyümesinden korkuyorsanız endişe etmeyin, bu tedavi basitçe burnu yumuşatır böylece burun düz çizgi olarak görünür.

Ameliyatsız burun estetiği, bıçak altına yatmadan daha hoş bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, tam size göre bir yöntem.

Ameliyatsız burun estetiği kimler için uygundur?

Bu prosedür, burundaki tümsek ve çıkıntılar gibi küçük çaplı estetik kusurları düzeltmek için uygundur.Büyük çaplı burun hasarları ya da boyut küçültme için uygun bir prosedür değildir. Bu tip durumlar için cerrahi müdahale gereklidir.

Haberin Devamı

Ameliyatsız burun estetiği acısız mıdır?

Evet, aslında ameliyatsız burun estetiğinin popüler olmasının nedeni acısız olmasıdır. Hastalar çoğunlukla işlemden hemen sonra normal rutinlerine döner.

Op.Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com