Gazete Vatan Logo

Adet Söktürücü Soğan Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...adet Söktürücü Soğan Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Adet söktürücü olarak bilinen soğan kürü günümüzde pek çok kadının tükettiği kürlerden biridir. Soğan kabuklarının kaynatılması ile hazırlanan bu kürün kan sulandırıcı özelliği bulunmaktadır. Düzensiz adet gören kişiler bu tarifi uygulamaktadır. Soğan kürü adet söktürücü özelliği ile bilinen en etkili yöntemlerdendir.

Adet Söktürücü Soğan Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...adet Söktürücü Soğan Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Adet döneminde gecikme yaşayan kişiler bu tarif sayesinde 1 ila 2 gün aralığında adet olmaya başlamaktadır. Aynı zamanda soğan kürü yaşanan ağrıyı da azaltmakta ve vücudun şişkinliğini kısa süre içerisinde tamamen gidermektedir.

Adet Söktürücü Soğan Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

Adet söktürücü görevi bulunan soğan kürü soğanın kabuklarının kaynatılması ile hazırlanmaktadır. Kısa süre içerisinde etkisini gören kişiler vücutlarında oluşan şişkinlikten de bu şekilde kurtulmaktadır. Düzenli kullanım sonunca adet düzene girmektedir.

Su ve zencefil eklenerek hazırlanan bu kür kaynatılmakta ve soğumaya bırakılmaktadır. Bazı kişiler sıcak hali ile tüketmektedir. Hem sıcak hem soğuk şekilde tüketilen soğan kürü adetin düzene girmesinde yardımcı olan en etkili kürlerden biridir. Adet döngüsü ve hormonlar bu şekilde düzene girmeye başlamaktadır.

Adet Söktürücü Soğan Kürü Nasıl Yapılır?

Adet döneminde gecikme yaşayan kişiler zaman içerisinde kilo almaya ve şişkinlik oluşumunu fark etmeye başlamaktadır. Tüm bu durumları ortadan kaldırmak için soğan kürü tüketilmelidir. Soğan küründe 1 soğan 4 eşit parçaya kesilmekte ve kabukları ile beraber tencere içerisinde kaynatılmaktadır.

Haberin Devamı

Ardından suyu süzülerek her gün düzenli olarak içilmelidir. Soğan kürü tariflerinde kilo vermek mümkün. Üstelik kilo verirken vücuttaki ödem ve şişkinlikler de azalmaya başlamaktadır.

Adet Söktürücü Soğan Kürü Nasıl Kullanılır?

Adet söktürücü soğan kürü tarifi pek çok kadının uyguladığı kürlerden biridir. Düzenli tüketim sayesinde adet döngüsü de düzene girmektedir. Kuru soğan kullanılarak yapılan bu kürün suyu gün içerisinde tüketilmektedir. Soğan kabuğu kan sulandırıcı özelliğe sahiptir. Bu şekilde kan akışını arttırarak adet söktürmeye başlar.

Adet Söktürücü Soğan Kürü Faydaları Nelerdir?

Adet söktürücü soğan kürü şişkinlik, ödem ve fazla kilolardan kurtulmak isteyenlerin tercihidir. Üstelik bu kür sayesinde hücreler yenilenmekte ve hormonlar da bir düzene girerek adet düzeni oluşmaktadır.