Gazete Vatan Logo

Gaziantep'te sahur saat kaçta yapılacak? 2020 Gaziantep Ramazan İmsakiyesi! İşte Gaziantep sahur, iftar ve teravih namazı saati!

Yılın en bereketli ayı 11 ayın sultanı ramazan, Gaziantep'te ilk sahur ile başlıyor. Peki, Gaziantep'te iftar ve sahur saat kaçta yapılacak? Teravih namazı saat kaçta? İşte, Ramazan ayının 2020 Gaziantep imsakiye bilgileri ve Gaziantep sahur ve iftar saati...

Gaziantep'te sahur saat kaçta yapılacak? 2020 Gaziantep Ramazan İmsakiyesi! İşte Gaziantep sahur, iftar ve teravih namazı saati!

Gaziantep'te sahur saat kaçta yapılacak, sahura saat kaçta kalkılacak sorusu, Ramazan ayına girdiğimiz bugünlerde sıklıkla araştırılmaya başlandı. Gaziantep'te bu yıl Ramazan corona virüs nedeniyle evlerde geçecek. Gaziantep iftar ve sahur saatleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı Gaziantep İmsakiyesi saatlerine göre idrak edilecek. Peki, Gaziantep'te iftar saat kaçta olacak? İşte, 2020 Gaziantep Ramazan İmsakiyesi bilgilerine göre Gaziantep iftar ve sahur vakitleri...

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı Gaziantep imsakiye bilgilerine göre Gaziantepliler ilk sahuru saat 04.09'da yapacak. İlk iftar ise 19:20'de yapılacak.

İLK SAHUR SAATİ 2020 GAZİANTEP

İlk sahur saati 2020 Gaziantep - 04.09

İLK İFTAR SAATİ 2020 GAZİANTEP

İlk iftar saati 2020 Gaziantep - 19:20

2020 Gaziantep Ramazan İmsakiyesi